«ΕΣΥ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΚΩΔΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΣΟ ΤΟΥ CROHN»;

Ο Δήμος Λάρνακας και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για την Ελκώδη Κολίτιδα και τη Νόσο Crohn’s (ΠΑ.ΣΥ.Ε.Κ.Κ.), συνδιοργανώνουν Συνέδριο για Ασθενείς με το πιο πάνω θέμα, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Λάρνακα, την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, στις 7:00 μμ.

Την έναρξη του Συνεδρίου θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Λάρνακας, ο Πρόεδρος της Γαστρεντερολογικής Εταιρείας Κύπρου και ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΥ.Ε.Κ.Κ.

Την έναρξη του Συνεδρίου θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Λάρνακας, ο Πρόεδρος της Γαστρεντερολογικής Εταιρείας Κύπρου και ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΥ.Ε.Κ.Κ.
Ομιλητές θα είναι ο Ελλαδίτης Γαστρεντερολόγος, Συντονιστής Διευθυντής ΓΝΑ ‘Ο Ευαγγελισμός’ από την Ελλάδα Δρ Γεράσιμος Μάντζαρης, η Δρ Θεοδώρα Καλλή, Γαστρεντερολόγος Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και η Ψυχολόγος/Ψυχοθεραπεύτρια κα Έλενα Αθανασίου.

Οι ομιλητές θα δεκτούν ερωτήσεις και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Το Συνέδριο αυτό, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Λάρνακα, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για ασθενείς καθώς και συγγενείς και φίλους ασθενών από τις Επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου, να ενημερωθούν για τις ασθένειες Ελκώδη Κολίτιδα και Crohn’s και να διαπιστώσουν την πρόοδο που έχει επιτευχθεί τόσο στην εισαγωγή και χρήση νέων βιολογικών φαρμάκων, όσο και στον τρόπο διαχείρησης των ασθενειών αυτών και των συνεπειών τους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους
cron

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια επιτυχία για το δικηγορικό γραφείο Δειλινός & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. στη Λάρνακα / Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα με το ποσό της αξίας του ακινήτου πλέον τόκους €4.220.000

Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα έκτασης 107.898 τ.μ. που απαλλοτρίωσε το 2002 για την Διαχείριση της Αλυκής Λάρνακας

Ελάτε να (ξανα)περπατήσουμε

ENG Text Follows Στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να ανακαλύψουμε την ιστορία των γειτονιών της Λάρνακας και των ανθρώπων της, το Σαββατο, 27 Απριλιου σας

error: Content is protected !!