Μαγικά Καλοκαίρια για παιδιά

Ενημερωτικό φυλλάδιο


Άψογα σχεδιασμένες καλοκαιρινές δράσεις, βασισμένες πάντα στις πλέον ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές τεχνολογίες του NLP και τη Χρωματοθεραπεία, στο πιο χαρούμενο και προστατευμένο περιβάλλον θα συνεχίσουν να χαρίζουν και την καλοκαιρινή περίοδο ενθουσιασμό, σε κάθε παιδάκι που συμμετέχει.

Με πρόγραμμα που θα χαρίσει στα παιδιά αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές, αφού θα τους δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσουν, να μάθουν, να δημιουργήσουν και φυσικά να γνωρίσουν τις μοναδικές και απέραντες ικανότητες τους τις οποίες και θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν, αποκτώντας έτσι δύναμη και ουσιαστική αυτοπεποίθηση.


6 Ιουλίου 
Επισκεπτόμαστε το πάρκο Cyherbia, για εξερεύνηση της φύσης, των χρωμάτων, των θετικών συναισθημάτων, να ανακαλύψουμε τη χαρά της ζωής, και την πολυχρωμία της υγιεινής διατροφής. 


13 Ιουλίου
Επισκεπτόμαστε το πάρκο Πετραίον και ταξιδεύουμε στον κόσμο των τεχνών και της δημιουργίας, μαθαίνουμε τί θα πει έμπνευση, τί θα πει δημιουργικός τρόπος σκέψης και δημιουργούμε με πηλό.

 
20 Ιουλίου
Επισκεπτόμαστε το Καλλινίκειο Μουσείο στην Αθηαίνου, για εξερεύνηση και γνωριμία με την δύναμη της παράδοσης, με πολύ διαδραστικό παραμυθένιο και δημιουργικό τρόπο, πάνω στην οποία θα βασιστούν για να μάθουν πώς τα ίδια τα παιδιά θα προχωρήσουν για να δημιουργήσουν το καινούριο μέσα από τη δική τους μοναδικότητα.

Χρήσιμες Πληροφορίες
Ιδανικό για Παιδιά: 5-12 ετών
Μέγιστος Αριθμός Ομάδας: 22 παιδιά
Ποσό Επένδυσης για κάθε εκδρομή: €23 ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ και ενδιάμεσο σνακ.
Ποσό Επένδυσης εάν το παιδί σας θα συμμετέχει και στις 3 δράσεις €20 για κάθε δράση
Ειδική έκπτωση για αδέλφια 10%


Κρατήστε τη θέση σας απαραίτητα μέχρι 26/6
Επικοινωνία +357 99616773 & 24 001502


Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια επιτυχία για το δικηγορικό γραφείο Δειλινός & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. στη Λάρνακα / Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα με το ποσό της αξίας του ακινήτου πλέον τόκους €4.220.000

Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα έκτασης 107.898 τ.μ. που απαλλοτρίωσε το 2002 για την Διαχείριση της Αλυκής Λάρνακας

Ελάτε να (ξανα)περπατήσουμε

ENG Text Follows Στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να ανακαλύψουμε την ιστορία των γειτονιών της Λάρνακας και των ανθρώπων της, το Σαββατο, 27 Απριλιου σας

error: Content is protected !!