Η Νατάσα Μποφίλιου σε ένα κατάμεστο Παττίχειο Αμφιθέατρο στη Λάρνακα!

mpo1
Σάββατο βράδυ, 28 Μαΐου το Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας γέμισε. Γέμισε με κόσμο που έσπευσε να στηρίξει την “Αγία Σκέπη” που διοργάνωσε την συναυλία ΒΑΒΕΛ 2 με την μοναδική ερμηνεύτρια Νατάσα Μποφίλιου και τους συνεργάτες της.

mpo2Η μουσική παράσταση ΒΑΒΕΛ 2 – βασισμένη στην 5η δισκογραφική συνάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο – μετά τις συνεχόμενες sold out παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ήρθε και στη πόλη μας για να μαγέψει τους παρευρισκομένους με τα μοναδικά τραγούδια που επιλέγει η Μποφίλιου για να ερμηνεύει, τραγούδια με στίχους που πολλές φορές θυμίζουν ποίηση.

H Νατάσα με την έναρξη της συναυλίας εμφανίστηκε ανάμεσα στο κοινό, ενώ αφιέρωσε τη βραδιά ιδιαίτερα στα 50 άτομα της Αγίας Σκέπης που βρίσκονταν στην συναυλία και ανήκουν στη ομάδα των ανθρώπων που ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία απ’ τη ζωή, για μια καινούρια αρχή μακριά απ’ τις εξαρτήσεις.

Στη συναυλία βρισκόταν και η μητέρα της Νατάσας στην οποία ηmpo3 τραγουδίστρια αφιέρωσε ένα τραγούδι.

Παλαιότερη συνέντευξη της Μποφίλιου στην αρχισυντάκτρια του Skala Times Γιώτα Δημητρίου (που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Παροικιακή” στο Λονδίνο και αναδημοσιεύτηκε στο Skala Times) :
https://www.skalatimes.com/2016/10/21/%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B7-%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3/

Η ιστοσελίδα της Αγίας Σκέπης:
http://www.agiaskepi.com/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου 2024

Μια πρωτότυπη εκπαιδευτική δράση με μαθητικές ραδιοφωνικές δημιουργίες αρχίζει αυτή την Πέμπτη 25 Απριλίου μέχρι τις 27 Απριλίου 2024 στη Λευκωσία. Πρόκειται για το 8ο Φεστιβάλ

error: Content is protected !!