Ο Δήμαρχος συναντά τους κατοίκους περιοχής Καμάρων!

 kama1

Συνεχίζει την προεκλογική του δέσμευση παρά το βεβαρυμένο του πρόγραμμα ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Βύρας και επισκέπτεται περιοχές και γειτονιές της Λάρνακας για να μιλά, να συζητά, να ακούει, προβλήματα και εισηγήσεις των κατοίκων. Το Skala Times συγχαίρει τον Δήμαρχο Βύρα για την αμεσότητα του δίπλα στον πολίτη και για την ευκαιρία που δίνει στον κόσμο να συζητά μαζί του όσα τον προβληματίζουν. 

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 23 Μαΐου 2017, η δέκατη έβδομη κατά σειρά  συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα, Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και Υπηρεσιακών Λειτουργών του Δήμου Λάρνακας με κατοίκους της περιοχής Καμάρων. Η συνάντηση έγινε στο καφενείο «Καμάρες».

Τα προβλήματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την κατάσταση και επιδιόρθωση των δρόμων, την επιδιόρθωση των πεζοδρομίων, καθώς και τη συντήρηση των πάρκων που υπάρχουν στην περιοχή. Παράλληλα διατυπώθηκαν προβλήματα που δημιουργούνται από τις έντονες βροχοπτώσεις, όπως τις πλημμύρες σε συγκεκριμένα σημεία.

Ο Δήμαρχος καθώς και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, που ήταν παρόντα, ανέφεραν ότι  το θέμα των πλημμυρών που παρατηρείται κατά τις περιόδους που υπάρχουν έντονες βροχοπτώσεις, είναι μια δυσάρεστη κατάσταση που ταλανίζει κάθε φορά τους κατοίκους διάφορων περιοχών. Το φαινόμενο αυτό στη συγκεκριμένη περιοχή, παρουσιάζεται σε  πολύ έντονο βαθμό. Ο Δήμος Λάρνακας, έχει προβεί σε όλες τις δυνατές ενέργειες από μέρους του και το θέμα συντονίζει η Επαρχιακή Διοίκηση  Λάρνακας η οποία σε συνεργασία με άλλα Κυβερνητικά Τμήματα, όπως το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων παρακολουθούν την ετοιμασία της ολοκληρωμένης μελέτης για την περιοχή. Παράλληλα η Επαρχιακή Διοίκηση προβαίνει σε προσωρινά ανακουφιστικά μέτρα με στόχο τη διεύρυνση των χωμάτινων καναλιών και τη διάνοιξη περισσοτέρων εκτροπών των υδάτων προς την Αλυκή.
kama2
Σημειώνεται επίσης ότι, αφού ολοκληρωθούν οι επισκέψεις στους Συνοικισμούς, Ενορίες και άλλες περιοχές της Λάρνακας και αφού καταγραφούν όλα τα προβλήματα, με πρωτοβουλία του Δήμου Λάρνακας, θα γίνουν όλες οι αναγκαίες επαφές με τα αρμόδια Κυβερνητικά Τμήματα με σκοπό τη λήψη μέτρων για επίλυση τους.

ΛΑΡΝΑΚΑ, 26 Μαΐου 2017
kama3

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Στην ουρά 3.500 αλλοδαποί για πολιτογράφηση – Κυπριοποιούμε και όσους έρχονται μέσω του παράνομου αεροδρομίου Τύμπου

Συνολικά 3.500 αιτήσεις εκκρεμούν για πολιτογράφηση αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε ενώπιον της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών. Στο πλαίσιο συζήτησης πρότασης

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

Εργασίες του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Λάρνακας στο Κίτι Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 2/4/2024

error: Content is protected !!