Το Old Market St. γιορτάζει τρία χρόνια ζωής, με ένα μεγάλο Street Party!

old market

Είναι πλέον “θεσμός”,  αυτό το Street Party που μας βγάζει στους δρόμους και μας “αναγκάζει” να περάσουμε καλά, με μουσική, φαγητό, μοναδικά κοκτέιλς και φίλους!
Το βραβευμένο Μπαράκι
Old Market στη Λάρνακα, γιορτάζει τα τρία του χρόνια με τον δικό του γνωστό τρόπο. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος γιορτάζει τα γενέθλια του στο….δρόμο!

Το γνωστό Cocktail Bar με σύνθημα “MEET ME IN THE STREET”, μας προσκαλεί και μας προκαλεί να βγούμε στο δρόμο Κλεάνθη Καλογερά και Παλιάς Αγοράς.

Μοναδικά σε γεύση (και ονόματα) cocktails, γευστικότατα street food, η καταλληλότερη μουσική, χορός, και όλοι γίνονται μια παρέα στο δρόμο!

Την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, από τις 6μμ. μέχρι αργά το βράδυ…
Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τα καθαρά έσοδα του event θα δωθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα στο ίδρυμα “Ηλιακτίδα Ζωής”. 

#TheHappenings

 

#TheCocktailBars
To OLD MARKET ST.  φιλοξενεί για τη συγκεκριμένη μέρα δύο δημοφιλή bars από το εξωτερικό. Πρόκειται για το The Clumsies, από την Αθήνα και το Central Station, από το Λίβανο τα οποία συγκαταλέγονται μάλιστα στα 50 καλύτερα bars του κόσμου για το 2017, στις θέσεις 9 και 26 αντίστοιχα. Οι βραβευμένοι bartenders των γνωστών bars, ταξιδεύουν στη Λάρνακα για να εντυπωσιάσουν με τα cocktails τους.

#TheMusic
Ετοιμαστείτε για πολύ χορό! Οι Chris Blenda και Andy Pervinca στα decks, αναλαβάνουν να μας ξεσηκώσουν και να μας κάνουν να χορεύουμε μέχρι το πρωί.

#TheFood
Αν πεινάσετε, μην ανησυχείτε! Οι Serial Griller και The Potbelly θα ετοιμάσουν από νωρίς λαχταριστό street food για όλα τα γούστα!

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου για θέματα επικαιρότητας

Οτιδήποτε κάνουμε για αντιμετώπιση των αυξημένων μεταναστευτικών ροών εμπίπτει στο πλαίσιο της νομιμότητας και των διεθνών κανονισμών, τόνισε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου,

error: Content is protected !!