Aνακοίνωση Δήμου Λάρνακας σχετικά με το ΣΑΛ

 logo

Μετά από δημοσιεύματα στον ημερήσιο Τύπο σχετικά με το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας, διευκρινίζονται τα πιο κάτω:

Μέσα στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης και της αποτελεσματικότερης λειτουργίας του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας και λαμβάνοντας υπόψη την επιστολή παραίτησης του μέχρι πρότινος Αναπληρωτή Διευθυντή του ΣΑΛ, η Ολομέλεια του Συμβουλίου του ΣΑΛ, ομόφωνα αποφάσισε όπως αναπληρωτής της εν λόγω θέσης διοριστεί ο Δημοτικός Μηχανικός Λάρνακας, ο οποίος θα εκτελεί χρέη για περίοδο τριών – τεσσάρων μηνών μέχρι την πλήρωση της θέσης μέσω της διαδικασίας ανοικτού Διαγωνισμού. Παράλληλα, μέσω της μεθόδου αγοράς υπηρεσιών από τρίτους, θα αγοραστούν υπηρεσίες για διεκπεραίωση συγκεκριμένων εργασιών και για ενίσχυση των Τμημάτων του ΣΑΛ έτσι ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο φόρτο εργασίας και στα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, σε μεγάλο βαθμό σήμερα.  

Διευκρινίζεται ότι ουδεμία παύση ή απόλυση οποιουδήποτε Μέλους του προσωπικού έχει γίνει και το προσωπικό του ΣΑΛ συνεχίζει απρόσκοπτα τα καθήκοντά του.

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας λειτουργεί πάντοτε με γνώμονα τη διαφάνεια ασκώντας την εξουσία που του δίνει ο Νόμος και στα πλαίσια της ενημέρωσης με την ολοκλήρωση στη όλης διαδικασία θα ενημερώσει το Κοινό.

ΛΑΡΝΑΚΑ, 12 Μαΐου 2017

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αυτό το Σάββατο, κατά τη Περιφορά και Λιτάνευση των Αγίων Λειψάνων και της θαυματουργού εικόνας του Αγίου Λαζάρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι λόγω της Περιφοράς και Λιτάνευσης των Αγίων Λειψάνων και της θαυματουργού εικόνας του Αγίου Λαζάρου

error: Content is protected !!