Συνεχίζονται με επιτυχία οι συναντήσεις του Δημάρχου Λάρνακας με επιχειρηματίες στο Λίβανο

apoklistiko1

Της Γιώτας Δημητρίου

Το ταξίδι του Δημάρχου Λάρνακας κ. Βύρα στο Λίβανο φαίνεται να ανοίγει καινούριες προοπτικές ανάπτυξης για τη πόλη του Ζήνωνα αφού οι μέχρι τώρα συναντήσεις του πραγματοποιήθηκαν μέσα σε ένα πολύ θετικό κλίμα, σύμφωνα με πληροφορίες του Skala Times. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Skala Times ο κ. Βύρας συναντήθηκε ψες Δευτέρα 8 Μαΐου με τον Λιβανέζο επιχειρηματία κ. Τόνυ Σανιούρ ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Rise Hotel στη Λάρνακα, αλλά (ανάμεσα σε άλλα) και επενδυτής του πεντάστερου ξενοδοχείου που ετοιμάζεται στη πόλη μας.

Σήμερα ο Δήμαρχος είχε συνάντηση με τον κ.Αντονυ Στεφαν ιδιοκτήτη της εταιρείας Cornestone στο Λίβανο ο οποίος αυτό το διάστημα επενδύει σε κτήριο στο κέντρο της Βηρυτού αξίας 550 εκατομμυρίων.

Απόψε ο Δήμαρχος Λάρνακας θα έχει συνάντηση με τον κ.Τζωρτ Σιαουαν ιδιοκτήτη της Plus Property που ήδη δραστηριοποιείται στη Λάρνακα εδώ και λίγο καιρό και ετοιμάζει ένα πολυτελέστατο έργο στην περιοχή Μακένζι Pearl(δύο πύργοι).

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο Δήμαρχο Λάρνακας κ. Βύρα για το καλό της πόλης μας και των ανθρώπων της.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συμπληρωματικές εγγραφές/μετεγγραφές μαθητών/ριών στα Δημόσια και Κοινοτικά Νηπιαγωγεία για τη σχολική χρονιά 2024-2025

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) πληροφορεί τους γονείς/κηδεμόνες ότι, η Βουλή των Αντιπροσώπων στη συνεδρία της, με ημερομηνία 21.03.2024, ψήφισε τον περί Δημοτικής

error: Content is protected !!