Μεγάλη Εκδήλωση στην Πλατεία Ερμού στις 6 Μαϊου στα πλαίσια των εορτασμών της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νέων 2017

erasmus

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νέων 2017

Η εβδομάδα 1-7 Μαΐου 2017 έχει οριστεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως η «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεολαίας 2017» (EYW2017). Πρόκειται για μία εβδομάδα εορτασμών τόσο στην Έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλες όσο και σε όλες τις χώρες του Προγράμματος Erasmus+: Νεολαία.

Οι θεματικές για το 2017 συνοψίζονται στο σλόγκαν της Εβδομάδας που είναι: “Shape it, Move it, Be it”. Δηλαδή: “Διαμόρφωσε το μέλλον της Ευρώπης συμμετέχοντας στον διάλογο”, “Συμμετείχε στα προγράμματα κινητικότητας του Erasmus+” και “Γίνε μέρος του European Solidarity Corps”, της νέας πρωτοβουλίας του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που αφορά στην προσφορά εθελοντικής εργασίας από τους νέους σε χώρες της Ευρώπης που αντιμετωπίζουν κρίσεις και που υλοποιείται μέσω της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS).

Στο πλαίσιο των εορτασμών της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νέων 2017, ο Οργανισμός Νεολαίας ως η Εθνική Υπηρεσία του Προγράμματος Erasmus+: Νεολαία, διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση στην Πλατεία Ερμού στη Λάρνακα, το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 και ώρες 11:00 – 14:00.

Ενημερωτικά περίπτερα, Κυνήγι θυσαυρού, εικονική πραγματικότητα, μουσική και χορός,

θα δώσουν την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να πάρουν μια γεύση από τις εμπειρίες όσων συμμετέχουν στο πρόγραμμα και να δουν πως είναι για ένα νέο να ταξιδεύει, να μαθαίνει, να εργάζεται εθελοντικά και να συμμετέχει στις αποφάσεις που τον αφορούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Περισσότερες πληροφορίες για την Εβδομάδα Νέων, το κυνήγι θυσαυρου που θα διεξαχθεί από τις 09:00 μέχρι τις 13:00 την ημέρα της εκδήλωσης αλλά και για το πρόγραμμα Erasmus+ στην Κύπρο, μπορείτε να βρείτε στα:
www.erasmusplus.cy
www.facebook.com/erasmusplusyouthcy
http://youthweek.eu
#youthweek #Erasmus30

kalli eΓια την εκδήλωση, εκ μέρους του Οργανισμού Νεολαίας, μίλησε στο Skala Times η Έλενα Καλλή, Λειτουργός Νεολαίας: «Την πρώτη βδομάδα του Μάη εκατοντάδες εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη για τους εορτασμούς της  Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας  2017.
Με σλόγκαν “Shape it, move it, be it” οι 33 χώρες του προγράμματος Erasmus+ θα ενημερώσουν τους νέους για τις πολλές και μοναδικές ευκαιρίες που τους προσφέρει το πρόγραμμα Erasmus+.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φέτος η μεγάλη παγκύπρια εκδήλωση του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου για την Ευρωπαϊκή βδομάδα Νεολαίας θα πραγματοποιηθεί στην Λάρνακα. Μαζί με τον Δήμο Λάρνακας επιλέξαμε μια πλατεία που σφύζει από ζωή και ειδικότερα νέους, για την εκδήλωση αυτή. Έχουμε ετοιμάσει ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα που συνδυάζει την περιπέτεια, μέσα από το Κυνήγι Θησαυρού, την μουσική, το χορό, μια συναρπαστική εμπειρία virtual reality και πολλές εκπλήξεις! Οι Λαρνακείς, και ειδικά οι νέοι της Λάρνακας, δεν πρέπει να χώσουν αυτό το μοναδικό φεστιβάλ! Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 6 Μαΐου στις 11.00 στην Πλατεία Ερμού! Και για όσους έχουν όρεξη για εξερευνήσεις θησαυρών γνώσης στο κέντρο της πόλης μας, το κυνήγι θα αρχίσει στις 09.00 από την Πλατεία!»

To FB event της εκδήλωσης:
https://www.facebook.com/events/259603747843993/

To βίντεο για την εκδήλωση:
https://www.facebook.com/OrganismosNeolaiasKyprou/videos/1184809431641188/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη για την επίσκεψη εργασίας της Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο λιμάνι Λάρνακας για τις εργασίες στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Αμάλθεια»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα συνοδεύσει την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κα Roberta Metsola στο λιμάνι Λάρνακας, την Τρίτη, 2 Απριλίου. Η

Επιτέλους, Δημοτικό Μέγαρο!

Αντρέας ΚαυκαλιάςΥποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΛάρνακαςΔιαμέρισμα Λάρνακας Μια από τις μεγαλύτερες πληγές του Δήμου της Λάρνακας ήταν η ανυπαρξία Δημοτικού Μεγάρου. « Μα είναι δυνατόν να

Στην ουρά 3.500 αλλοδαποί για πολιτογράφηση – Κυπριοποιούμε και όσους έρχονται μέσω του παράνομου αεροδρομίου Τύμπου

Συνολικά 3.500 αιτήσεις εκκρεμούν για πολιτογράφηση αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε ενώπιον της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών. Στο πλαίσιο συζήτησης πρότασης

error: Content is protected !!