H Tώνια Χριστοφίδου στη «Βουλή των Εφήβων» ως έφηβος τακτικός βουλευτής!

pascal

Ανακοίνωση Pascal English School Λάρνακας

Η μαθήτρια του σχολείου μας Tώνια Χριστοφίδου 5Β στο πλαίσιο του προγράμματος «Βουλή των Εφήβων» εξελέγη ως έφηβος τακτικός βουλευτής.

Η Βουλή των Εφήβων είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διοργανώνει το ίδρυμα της ελληνικής βουλής με στόχο οι μαθητές να βιώσουν τι σημαίνει πολιτική ζωή, να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους και να ανταλλάξουν απόψεις με χιλιάδες συμμαθητές τους. Η μαθήτρια μας κατάφερε να διακριθεί αφού έλαβε μέρος σε διάφορες διαδικτυακές δραστηριότητες όπως κατασκευή ιστολογίου και σύνθεση κολάζ με κεντρικό θέμα τον ενεργό και κριτικά σκεπτόμενο πολίτη. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν μαθητές της Α΄ και Β’ Λυκείου από σχολεία της Ελλάδας, της Κύπρου και του απόδημου ελληνισμού . Η Τώνια θα έχει την ευκαιρία να είναι μια από τους 300 έφηβους βουλευτές της KΒ’ Σύνοδου 2016-2017 και θα λάβει μέρος στις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα από 6 έως 10 Ιουλίου 2017.

Το Κοινοβούλιο γίνεται τόπος συνάντησης έφηβων ενεργών πολιτών και δίνει την ευκαιρία για γόνιμη ελεύθερη συζήτηση και ανταλλαγή ιδεών. Θερμά συγχαρητήρια στη μαθήτρια μας! Είμαστε βέβαιοι ότι θα μας κάνει υπερήφανους με την παρουσία της και θα αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες.

Υπεύθυνη για το πρόγραμμα της «Βουλής των Εφήβων» ήταν η καθηγήτρια του σχολείου μας κα. Γιώτα Αθανασίου.

Το Skala Times στέλνει τα θερμά του συγχαρητήρια στην νεαρή Τώνια Χριστοφίδου,
στους γονείς και καθηγητές της.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Στην ουρά 3.500 αλλοδαποί για πολιτογράφηση – Κυπριοποιούμε και όσους έρχονται μέσω του παράνομου αεροδρομίου Τύμπου

Συνολικά 3.500 αιτήσεις εκκρεμούν για πολιτογράφηση αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε ενώπιον της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών. Στο πλαίσιο συζήτησης πρότασης

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

Εργασίες του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Λάρνακας στο Κίτι Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 2/4/2024

error: Content is protected !!