“Ένα τελευταίο γράμμα”…. για ιερό σκοπό!

Με αφορμή την παγκόσμια μέρα παιδικού βιβλίου, ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος Τρίδατα, σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία Parga, διοργανώνουν αφήγηση του παραμυθιού “Ένα τελευταίο γράμμα”
του Αντώνη Παπαθεοδούλου και της Ίρις Σαμαρτζή το οποίο πήρε το διεθνές βραβείο Compostela 2016 ανάμεσα σε 240 παραμύθια.

Στην εκδήλωση θα βρίσκεται η συγγραφέας Σόφη Αλεξάνδρου για να μιλήσει στους μικρούς παρευρισκομένους για τα γράμματα και τα γραμματόσημα.

Η εκδήλωση θα γίνει στο οίκημα του Λ.Π.Ο.Τρίδατα στα Λειβάδια, την Κυριακή 2 Απριλίου η ώρα 16:00.

Τα καθαρά έσοδα από την πώληση βιβλίων θα δωθούν ως στήριξη για τις θεραπείες που χρειάζεται ο μικρός Αργύρης Λουκά από την Αραδίππου.

Θα γίνει παράδοση στην κυρία Δέσπω Μαυρομιχάλη-Νεοκλέους, από τον Σύνδεσμο Ευ-Ζω, Στήριξης Ασθενών, της συλλογής πωμάτων που έγινε από τον Λ.Π.Ο.Τρίδατα.

Facebook event:
https://www.facebook.com/events/1303194796439049/
gramma

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανακοίνωση του Τμήματος Σύγχρονου Πολιτισμού αναφορικά με τη διοργάνωση της Πλατφόρμας Χορογραφίας Κύπρου – 2024

Το Τμήμα Σύγχρονου Πολιτισμού του Υφυπουργείου Πολιτισμού διοργανώνει, σε συνεργασία με το Θέατρο Ριάλτο, την 24η «Πλατφόρμα Χορογραφίας Κύπρου». Οι παραστάσεις των έργων που θα

Εξαγγελία υποψηφιότητας Σπύρου Πάμπουλου για την Αντιδημαρχία Τρούλλων

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για την αντιδημαρχία Τρούλλων εξάγγειλε ο νυν κοινοτάρχης Τρούλλων Σπύρος Πάμπουλλου. Αυτούσια η εξαγγελία του κ. Πάμπουλλου: Αγαπητοί Συγχωριανοί, συγχωριανες,Κυρίες και

error: Content is protected !!