Το όνειρο έγινε αληθινό: H Λάρνακα πανηγυρίζει το πρώτο κύπελλο της Πετρολίνα ΑΕΚ μετά την ενοποίηση του Πεζοπορικού με την ΕΠΑ

aek1

Της μοίρας τα γυρίσματα, πανηγυρίζει το κύπελλο η Πετρολίνα ΑΕΚ” έγραψαν κάποια ΜΜΕ και η πραγματικότητα είναι πως το όνειρο έγινε αληθινό: H Λάρνακα πανηγυρίζει το πρώτο κύπελλο της Πετρολίνα ΑΕΚ μετά την ενοποίηση του Πεζοπορικού με την ΕΠΑ.
aek2
Ο αγώνας έληξε με 62-58 με την ΑΕΚ να προηγείται του Κεραυνού στον τελικό του φάιναλ φορ που διεξήχθη στο «Κίτιον»!
aek3
Έτσι η ΆΕΚ προσθέτει ακόμα ένα τρόπαιο στην τροπαιοθήκη της (μετράει ήδη τρεις κατακτήσεις πρωταθλήματος).

aek4

Το κατάμεστον «Κίτιον» θύμιζε τις παλιές καλές μέρες που η Λάρνακα ήταν βασίλισσα καλαθόσφαιρας!

Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Κεραυνός προσέφεραν θέαμα υψηλού επιπέδου με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ και εντυπωσιακές άμυνες!
aek5
Έτσι, η Πετρολίνα ΑΕΚ κατάφερε στη δεύτερη συνεχόμενη της παρουσία σε τελικό κυπέλλου να πανηγυρίζει το τρόπαιο και να πάρει ρεβάνς από την περσινή χαμένη ευκαιρία, όταν είχε ηττηθεί από τον ΑΠΟΕΛ.
aek6
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-10, 29-32, 44-45, 62-58
Πετρολίνα ΑΕΚ (Λίνος Γαβριήλ): Μπρέζετς 19 (1), Ντάσιτς 11 (1), Τόμας 6, Άντερσον 6, Πέτροβιτς 8 (2), Παλάλας, Μπιγκς 5 (1), Τρισόκκας, Σιζόπουλος, Παντελή 7 (2).
Κεραυνός (Χριστόφορος Λειβαδιώτης): Ρος 16 (3), Μπάρκερ 10 (1), Παρκς 12, Νεοφύτου 1, Αμπουκάρ 13, Στυλιανού, Μιχαήλ 4, Ο΄Μπράιεν 2.
aek7

Συγχαρητήρια στην Πετρολίνα ΑΕΚ, στους παίχτες και σε όλους όσους εργάζονται μέσα στην Ομάδα, αλλά και στον κόσμο που γέμισε σήμερα το «Κίτιον»
aek8

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δήλωση Βουλευτή και Εκπροσώπου Τύπου ΔΗΣΥ κ. Ονούφριου Κουλλά για ρύθμιση οφειλών των προσφύγων και υποβοήθηση απεγκλωβισμού των εγγυητών

Σήμερα στην Επιτροπή Προσφύγων της Βουλής συζητήσαμε ένα θέμα που εγγράψαμε ως Δημοκρατικός Συναγερμός: την επαναπροκήρυξη του σχεδίου ρύθμισης των οφειλών των προσφύγων έτσι ώστε

error: Content is protected !!