To “Επί χρήμασι” του Κώστα Μαννούρη έριξε αυλαία στη Λάρνακα

17309825_700250190136797_7374880120596926044_n

Ψες Τετάρτη έριξε αυλαία το έργο “Επί Χρήμασι” του βραβευμένου θεατρικού συγγραφέα και συνδημότη μας Κώστα Μαννούρη σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη. Η παράσταση έριξε αυλαία στη πόλη του συγγραφέα ενώ σύντομα (Απρίλιο) το νέο έργο του Κώστα Μαννούρη θα κάνει πρεμιέρα στη Λαρνακα.

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 δόθηκε η πρεμιέρα της θεατρικής κωμωδίας «Επί χρήμασι», του Κώστα Μανούρη. Η παράσταση “ξεκίνησε” τη διαδρομή της στο City Plaza στη Μακαρίου (Λευκωσία), στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Nicosia pop up» και έριξε αυλαία ψες Τετάρτη, 22 Μαρτίου, στη πόλη του Κώστα Μαννούρη, στη Λάρνακα στις “Αποθήκες Αγίου Λαζάρου”.

Στην ψεσινή παράσταση βρέθηκαν γνωστοί ηθοποιοί, καλλιτέχνες, καθηγητές, δημοσιογράφοι, ανθρώποι των τεχνών κ.α της Λάρνακας, καθώς και ο γνωστός Ελλαδίτης σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος.

Ο Κώστας Μαννούρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε:
“Μαζί με φίλους, συγγενείς, συμμαθητές, καθηγητές, συμπολίτες ανοίξαμε την πόρτα του κλουβιού καταπώς ορίζει η φύση… Το «Επί χρήμασι» τελείωσε με τον ομορφότερο τρόπο. Ευχαριστώ, Λάρνακα”

Με τη σειρά του το Skala Times αλλά και όλοι όσοι παρακολουθήσαμε την παράσταση ψες στέλνουμε το δικό μας “ευχαριστώ” στον συγγραφέα για το καταπληκτικό έργο που μας προσεφερε.
Συγχαρητήρια και στον ηθοποιό Νίκανδρο Σαββίδη για την εξαιρετική ερμηνεία.

Η Λάρνακα αναμένει την πρεμιέρα του καινούριου θεατρικού έργου του Κώστα Μαννούρη που θα γίνει τον Απρίλιο και που μετά από επιθυμία του Κώστα η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στη πόλη του, τη Λάρνακα.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Τρίτη 2 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. Λεωφόρος Αθηνών / Πλατεία Ζουχούρι Παγκύπρια πορεία για την ευαισθητοποίηση για τον αυτισμό Εκκίνηση: Μουσείο Πιερίδη – τερματισμός:

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη για την επίσκεψη εργασίας της Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο λιμάνι Λάρνακας για τις εργασίες στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Αμάλθεια»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα συνοδεύσει την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κα Roberta Metsola στο λιμάνι Λάρνακας, την Τρίτη, 2 Απριλίου. Η

error: Content is protected !!