Nuevo Guitar στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας

LARNACA POSTER 2X1m MARGARIS.indd
LARNACA POSTER 2X1m MARGARIS.indd

Nuevo Guitar

Παναγιώτης Μάργαρης
Τραγούδι: Ανδριάνα Λυκούρεση
Συμμετέχει το Γυναικείο Φωνητικό Συνόλο INTONATIO
υπό την διεύθυνση του Νικόλα Θεράποντος

Από τους Rolling Stones στον Ennio Morricone.
Μουσική από τον κινηματογράφο,
τραγούδια Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, κ.α.

Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας στις 6 Μαρτίου 2017 στις 8:30μ.μ.

 Nuevo guitar” είναι ο τίτλος της νέας μουσικής παράστασης που ετοίμασε για το κοινό, ο διεθνούς φήμης Έλληνας βιρτουόζος της κλασικής κιθάρας και συνθέτης, Παναγιώτης Μάργαρης. Η νέα αυτή μουσική πρόταση, παρουσιάζει όλες τις τεχνικές δυνατότητες και τα μαγικά ηχοχρώματα του πιο αγαπημένου παγκοσμίως μουσικού οργάνου, μέσα από την δεξιοτεχνία, την φαντασία, το πάθος, τις αυτοσχεδιαστικές δυνατότητες και το ταπεραμέντο του κορυφαίου Έλληνα κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη.

Ο Παναγιώτης Μάργαρης έχοντας την βαθειά εσωτερική ανάγκη να οδηγήσει την κλασική κιθάρα σε φρέσκα καινούργια μονοπάτια και να της δώσει νέες σημερινές κατευθύνσεις, την ενώνει μέσα από τις διασκευές του με όλα τα μουσικά είδη. Ένα μαγικό ρεσιτάλ κιθάρας στο οποίο θα ακουστούν κομμάτια από τις δισκογραφικές του δουλειές “Duende, “Rock Of My Soul, “Με τη μαγεία της κιθάρας”, δικές του συνθέσεις, υπέροχα soundtracks από ιστορικές κινηματογραφικές ταινίες, καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Μαζί του θα βρεθεί επί σκηνής, η εξαιρετική και πολύ ιδιαίτερη ερμηνεύτρια Ανδριάνα Λυκούρεση.

Η παράσταση “Nuevo guitarθα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια του 2017 και του 2018. Επίσης, θα ηχογραφηθεί και θα είναι ο τίτλος του επόμενου άλμπουμ του Παναγιώτη Μάργαρη.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2017.
Εισιτήρια προπωλούνται: www.SoldoutTickets.com.cy, σε όλα τα περίπτερα soeasy, και στα Ταμεία των Θεάτρων. 

Τιμή εισιτηρίου 1ευρώ

 

Πληροφορίες: email:koizas@spidernet.com.cy

Τηλ. 24665795, 99430654

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Στην ουρά 3.500 αλλοδαποί για πολιτογράφηση – Κυπριοποιούμε και όσους έρχονται μέσω του παράνομου αεροδρομίου Τύμπου

Συνολικά 3.500 αιτήσεις εκκρεμούν για πολιτογράφηση αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε ενώπιον της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών. Στο πλαίσιο συζήτησης πρότασης

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

Εργασίες του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Λάρνακας στο Κίτι Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 2/4/2024

error: Content is protected !!