Ανακοίνωση Ε.Ε. ΑΚΕΛ Λάρνακας για την αναβολή στη μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ-ΛΑΡΝΑΚΑ

Η Ε.Ε. ΑΚΕΛ Λάρνακας καταγγέλλει την κωλυσιεργία της κυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ η οποία προκάλεσε την αναβολή στη μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου.

Η κυβέρνηση υποσχέθηκε μετακίνηση των εγκαταστάσεων μέχρι τις 31/1/17 και δεν έκαμε καμιά προετοιμασία, με αποτέλεσμα σήμερα να ανακοινώνει παράταση του διατάγματος (ένα χρόνο για τις εγκαταστάσεις πετρελαιοειδών και δύο χρόνια για το υγραέριο).

Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για την παράταση του διατάγματος και καλούμε ακόμα μια φορά την Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, καθώς και τις εταιρείες.

Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να προχωρήσουν στην ετοιμασία οδικού χάρτη, όπως έχει ήδη ζητηθεί από το Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα.

Θα πρέπει να προχωρήσουν τα ενδιαφερόμενα μέρη, ούτως ώστε να είναι εφικτή η υλοποίηση του χρονοδιαγράμματος όπως έχει ανακοινωθεί.

Ως ΑΚΕΛ Λάρνακας, θα παρακολουθούμε τις διεργασίες και δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχθούμε παρατάσεις επί των παρατάσεων.

Λάρνακα, 23/2/17

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Στην ουρά 3.500 αλλοδαποί για πολιτογράφηση – Κυπριοποιούμε και όσους έρχονται μέσω του παράνομου αεροδρομίου Τύμπου

Συνολικά 3.500 αιτήσεις εκκρεμούν για πολιτογράφηση αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε ενώπιον της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών. Στο πλαίσιο συζήτησης πρότασης

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

Εργασίες του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Λάρνακας στο Κίτι Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 2/4/2024

error: Content is protected !!