Ουρανοκατέβατα

 

logo idruma

elenaΓράφει η Έλενα Χατζηγεωργίου

 

Όλα ξεκίνησαν μέσα από το μεγάλο όραμα της δημιουργού και των συνεργατών του προγράμματος Mind Coaching για παιδιά 6-12 χρόνων, Βουτιά στο Χρώμα, που δίνει επιτυχημένα για χρόνια τώρα, τον τρόπο και τα εφόδια στα παιδιά, να γνωρίσουν και να αξιοποιήσουν όλες τους τις δυνατότητες, έχοντας έγκαιρα την ευκαιρία να γίνουν οι νικητές της ζωής.

Την ενέργεια και τη δύναμη αυτού του οράματος θελήσαμε να ανοίξουμε τόσο, όσο να αγκαλιάσει τα παιδιά όλης της Κύπρου, έτσι ώστε μέσα από τους υψηλούς στόχους και τις υψηλές αξίες μας, να δώσουμε τη βάση ανάπτυξης και επικοινωνίας των εμπνευσμένων ιδεών των παιδιών όλης της Κύπρου, προκαλώντας έτσι σε εξέλιξη. Αυτό οδήγησε στη γέννηση του πρότζεκτ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΑ.

Ένα πρότζεκτ που θα καλεί κάθε χρονιά τα παιδιά να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν, με θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους, του τρόπου σκέψης τους και την εξέλιξη τους, με σημαντικό στοιχείο του πρότζεκτ, την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο από τα ίδια τα παιδιά, αφού οι ιδέες τους θα αποτελούν κάθε φορά το υλικό έκθεσης, τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων, θα δίδονται σε κοινωφελή Ιδρύματα.

Έτσι με ουρανοκατέβατες εμπνευσμένες ιδέες, δυνατότητες εξέλιξης και υψηλές αξίες δημιουργούμε εδώ κάτω στη γη ομορφιά!

Το πρότζεκτ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΑ 2017 καλεί τα παιδιά να φωτογραφίσουν ένα ουράνιο τόξο και να γράψουν για αυτό τη δική τους ιστορία με τίτλο «Εγώ και το δικό μου μαγικό ουράνιο τόξο!» στηρίζοντας φέτος το Ίδρυμα ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χριστάκη Χασάπη στη Λάρνακα.

idri2

Τα παιδιά καλούνται να παραδώσουν ις δημιουργίες τους μέχρι 15 Μαρτίου 2017, με την έκθεση να πραγματοποιείται στο Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας στη Λάρνακα στις 2 Απριλίου 2017. Τα έργα πρέπει να παρουσιαστούν σε συγκεκριμένη μορφή, ενώ η δήλωση συμμετοχής στο πρότζεκτ είναι απαραίτητη μέχρι και το τέλος Ιανουαρίου.logo ouranokatevara

Πληροφορίες για το πρότζεκτ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΑ μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του facebook «ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΑ 2017 OPEN CALL» ή μπορείτε να επικοινωνήσετε απ’ ευθείας με τους διοργανωτές:

Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας 24 001502
Έλενα Χατζηγεωργίου/Βουτιά στο Χρώμα 99 616773
Kiara Timm Art Studio 99 402180.

Περιμένουμε με χαρά τις ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ!
idri3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου 2024

Μια πρωτότυπη εκπαιδευτική δράση με μαθητικές ραδιοφωνικές δημιουργίες αρχίζει αυτή την Πέμπτη 25 Απριλίου μέχρι τις 27 Απριλίου 2024 στη Λευκωσία. Πρόκειται για το 8ο Φεστιβάλ

error: Content is protected !!