“Last Christmas” για τον George Michael…

1Ο διάσημος Αγγλοκύπριος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, στις 25 Δεκεμβρίου 2016 από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία
Σύμφωνα με τον παραγωγό του, ο George άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του
Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ υποβλήθηκε σε τραχειοτομή.

by John Swannell, bromide print, 1985

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια για την παγκόσμια μουσική σκηνή, λίγο πριν φύγει το 2016! Χριστούγεννα! Και όπως έγραψε ο συγγραφέας Στέφανος Λίβος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: “Πέθανε ο George Michael χριστουγεννιάτικα και το 2016 τερμάτισε την ειρωνεία”
(Aν σκεφτεί κανείς πως σχεδόν ο πλανήτης ολόκληρος κάθε Χριστούγεννα, από το 1986, τραγουδά το “Last Christmas” του George Michael, των Wham).

Η ανακοίνωση θανάτου του George Michael αναφέρει: “Με μεγάλη λύπη επιβεβαιώνουμε πως ο αγαπημένος μας γιος, αδερφός και φίλος George πέθανε ησύχως στο σπίτι του τα Χριστούγεννα. Η οικογένεια ζητά να σεβαστούν όλοι αυτές τις δύσκολες στιγμές. Δεν θα υπάρξει άλλο σχόλιο προς το παρόν”.
last

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

error: Content is protected !!