Θανατηφόρο δυστύχημα στην Κερύνεια με τρεις νεκρούς

acΘανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί στην Κερύνεια με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι, όταν φορτηγό συγκρούστηκε μετωπικά με σχολικό λεωφορείο.

Συγκεκριμένα, δύο μαθήτριες 16 χρόνων του λυκείου Μπουλέντ Ετζεβίτ και ο οδηγός του μικρού λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν είναι οι νεκροί του δυστυχήματος που συνέβη το πρωί κοντά σε λατομείο, στο επαρχιακό δρόμο Δικώμου – Κερύνειας.
Σύμφωνα με το τ/κ “πρακτορείο” ειδήσεων (ΤΑΚ), τρεις από τους επτά τραυματίες υποβάλλονται σε εγχείρηση στο “κρατικό” νοσοκομείο Μπουρχάν Ναλμπάντογλου στην κατεχόμενη Λευκωσία. Η κατάσταση ενός εκ των τριών είναι κρίσιμη. Ο “υπουργός υγείας”, Φαίζ Σουτσιούογλου, που μετέβη στο νοσοκομείο, δήλωσε ότι τη ζωή τους έχασαν ο οδηγός του μικρού λεωφορείο που συγκρούστηκε μετωπικά και συμπιέστηκε κάτω από φορτηγό και οι δύο μαθήτριες, ηλικίας 16 ετών, που καθόταν στις μπροστινές θέσεις.
Το δυστύχημα έγινε στις 06.10 (07.10 ώρα κατεχομένων) και οι τραυματίες άρχισαν να φτάνουν στο “κρατικό” νοσοκομείο στις 06.45, σύμφωνα με τον ίδιο.
Ο αρχίατρος του νοσοκομείου, Μπουλέντ Ντιζνταρλί ανέφερε ότι εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη για αίμα για τους τραυματίες. Ο Ντιζνταρλί εξέφρασε μεγάλη λύπη για το δυστύχημα και ευχαρίστησε για τη βοήθεια που φτάνει από άλλα νοσοκομεία στο Ναλμπάντουγλου.

Το τραγικό δυστύχημα που έγινε στο τόπο μας πέρασε ως δεύτερο θέμα στο κρατικό μας κανάλι, ΡΙΚ, ενώ ως πρώτο πέρασε η πτώση αεροπλάνου στην Κολομβία.

Σε σχόλιο του στο facebook ο δημοσιογράφος Κώστας Γεννάρης έγραψε: “Ε αυτό και αν είναι είδηση, το ΡΙΚ αρχίζει το δελτίο ειδήσεων με τη πτώση αεροπλάνου στην Κολομβία και το τροχαίο με τρεις νεκρούς στη γη μας, πέρασε δεύτερο. Αλλά τα θύματα ήταν Τ/Κ”

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανδρέας Καυκαλιάς: “Πρωταρχικός στόχος είναι η διεξαγωγή ενός προεκλογικού αγώνα μακριά από λαϊκισμούς, μεγαλοστομίες και κακεντρέχειες όπου θα κυριαρχήσουν τα ποιοτικά κριτήρια και η σοβαρότητα”

Μια ιδιαίτερη ημέρα για τον ίδιο επέλεξε να εξαγγείλει την υποψηφιότητα του ο Ανδρέας Καυκαλιάς, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας, την ημέρα των γενεθλίων του. Στην

O Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί το Σύνδεσμο Καταστηματαρχών του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ Ο Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί τον Σύνδεσμο Καταστηματαρχών του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας, ο οποίος στα πλαίσια του κοινωνικού του έργου διοργάνωσε το

error: Content is protected !!