Συνάντηση – Επίσκεψη υποψήφιου Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα στο Κέντρο Α.μ.Ε.Α Άγιος Λάζαρος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κοντά σε αυτούς που μας έχουν πραγματική ανάγκη
Συνάντηση – Επίσκεψη υποψήφιου Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα στο Κέντρο Α.μ.Ε.Α Άγιος Λάζαρος
andreas_vyras_ayioslazaros_visit

Με επίσκεψη και συνάντηση με το προσωπικό και τη Διεύθυνση του Κέντρου Α.μ.Ε.Α Άγιος Λάζαρος, συνεχίστηκαν οι επαφές του Υποψηφίου Δήμαρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα με φορείς και οργανωμένα σύνολα της πόλης μας.

Η επίσκεψη ξεκίνησε με ξενάγηση στους χώρους του Κέντρου και με σύντομη παρουσίαση των προγραμμάτων και δραστηριοτήτων που προσφέρει. Η Διεύθυνση του Κέντρου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι η οικονομική επιβίωση του Κέντρου στηρίζεται στα μέλη και στους φίλους μέσα από εισφορές και δραστηριότητες που πραγματοποιούν. Πρόσθεσε ότι από πλευράς πολιτείας δεν υπάρχει επαρκής στήριξη αλλά υπογράμμισε ότι αυτό που κύρια προβληματίζει είναι η απουσία κεντρικού σχεδιασμού και πολιτικής ένταξης των ατόμων με αναπηρίες στην κοινωνία.

Από πλευράς του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρεάς Βύρας, εξέφρασε την άποψη ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια στήριξης από πλευράς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις προσπάθειες που καταβάλλονται, τόσο σε επίπεδο κοινών εκδηλώσεων και δράσεων αλλά και μέσω των Επιτροπών του Δήμου Λάρνακας. Ο Ανδρέας Βύρας αφού χαιρέτισε της προσπάθειες που καταβάλλονται εξέφρασε τη στήριξη του στη δράση και λειτουργία του Κέντρου Α.μ.Ε.Α. Άγιος Λάζαρος.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας και η Διεύθυνση του Κέντρου, συμφώνησαν ότι στόχος πρέπει να αποτελεί η καλύτερη συνεννόηση, ο συντονισμός, ο κοινός προγραμματισμός και η περαιτέρω ενίσχυση και αξιοποίηση προγραμμάτων και δράσεων πέραν των όσων ήδη λειτουργούν.

 

18/10/2016

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

error: Content is protected !!