Τα παιδιά και οι νέοι έχουν ανάγκη την παρουσία μας!

bulluying

Της Μαρίας Κυριάκου
Εκπαιδεύτρια Playback Theatre

Κάθε φορά και χειρότερα και είναι σίγουρο ότι εδώ και πολύ καιρό γίνονται και άλλα τόσα περιστατικά.

Όταν ειδικοί εκπαιδευτικοί νέοι είναι στα σπίτια τους άνεργοι και όταν η κυβέρνηση απλά προσπερνά όλα αυτά τα περιστατικά τότε σίγουρα θα αυξάνονται τα κρούσματα.

Ως Θεραπεύτρια Μέσων Τεχνών και συντονίστρια του Playback Theatre λυπάμαι απίστευτα που η κυβέρνηση δεν στηρίζει τις προσπάθειες μας και μας αφήνει απέξω.

Λυπάμαι πραγματικά που πήρε τέτοια εξέλιξη το σχολικό περιβάλλον και οι επιπτώσεις που ασκούνται στα παιδιά και στους νέους μας.

Τα παιδιά και ειδικότερα οι νέοι μας έχουν ανάγκη από την παρουσία μας, την αγάπη, τον χρόνο μας, να ακούμε τις ανάγκες τους και τα θέλω τους και όχι να μένουμε κολλημένοι στα δικά μας θέλω και απωθημένα. Όταν μια ομάδα νέων είναι σε πλήρη άρνηση και ανυπακοή εκείνο που έχουν ανάγκη δεν είναι η βία και η απομάκρυνση άλλα η κατανόηση στα βαθιά κρυμμένα μυστικά που στοιχειώνουν τον ψυχικό τους κόσμο γι’αυτό άλλωστε και η βία προς τους άλλους ώς μέσο προστασίας τους και ένδειξη της παρουσίας τους.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Την Υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Λάρνακας, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βορόκληνης, υπέβαλε ο νυν Πρόεδρος του Κ.Σ Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής

Την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Ορόκλινης, στην περιφέρεια Λάρνακας, υπέβαλε σήμερα ο νυν Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής. Σε γραπτή δήλωση του ο κ.

error: Content is protected !!