Crystal Springs στον Πρωταρά

crystal-4

 Μαγευτική τοποθεσία, υψηλή φιλοξενία σ’ ένα βραβευμένο ξενοδοχείο!

Στην υπέροχη περιοχή του Πρωταρά, με τις μαγευτικές θάλασσες, υπάρχει ένα βραβευμένο ξενοδοχείο, (4 αστέρων), στολίδι για την περιοχή.

Ο άψογος επαγγελματισμός του προσωπικού απ’ την ώρα που φτάνεις στο ξενοδοχείο, συμπορεύεται συνεχώς με τη ζεστή φιλοξενία καθόλη τη διάρκεια της διαμονής σου.
Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και παροχές, καθώς και η προσωπική φροντίδα των ανθρώπων του ξενοδοχείου κάνουν την διαμονή στο
Crystal Springs να μοιάζει με παραδεισένια απόδραση.
crystal1
Το Crystal Springs διαθέτει μια σειρά από ελκυστικά, πολυτελή, άνετα δωμάτια και σουίτες, ανάλογα με την κάθε περίπτωση: για οικογένειες, για ζευγάρια, για νεόνυμφους, για επαγγελματίες, αλλά και για όσους αναζητούν μια σύντομη διήμερη απόδραση απ’ την καθημερινότητα.

Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου παρέχεται δωρεάν πρόσβαση στο Ίντερνετ μέσω ασύρματου δικτύου WiFi.
crystal2

Το Crystal Springs μας οδηγεί κατευθείαν απ’ τον υπέροχο εξωτερικό χώρο της πισίνας στην θάλασσα. Σε μια απ’ τις ωραιότερες θάλασσες του Πρωταρά, με κρυστάλλινα νερά, σε ένα πραγματικά ειδυλλιακό περιβάλλον.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από γαστρονομικές εμπειρίες. Το πλούσιο buffet στο πρόγευμα, το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο, το al a carte μενού και οι θεματικές βραδιές διασφαλίζουν μια όμορφη πολυμορφία και έναν κόσμο από διαφορετικές γεύσεις.
crystal3
Το ξενοδοχείο διαθέτει εξωτερική πισίνα, εξωτερικό Jacuzzi, γήπεδο τένις, γήπεδο beach volleyball, εξωτερικό παιχνιδότοπο για παιδιά, και beach bar.
70053215
Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχει πρόγραμμα δραστηριοτήτων και ψυχαγωγίας για τα παιδιά, αλλά και για όλη την οικογένεια, (γιόγκα, Ζούμπα, aqua aerobic, μουσική, χορός κ.α)

Το ξενοδοχείο διαθέτει γυμναστήριο, ινστιτούτο αισθητικής και κομμωτήριο.

Μια απ’ τις υπηρεσίες που προσφέρει το Crystal Springs η οποία μπορεί να κάνει την διαμονή σας ακόμη πιο απολαυστική και ευχάριστη είναι το Spa του ξενοδοχείου.
spa2
Το “Aura Spa” σας δίνει την δυνατότητα να απολαύστε μοναδικές και αυθεντικές στιγμές spa & ευεξίας σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον όπου μπορείτε να αφεθείτε στα χέρια του άρτια καταρτισμένου προσωπικού που σας χαρίζει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.
spa3
Το ξενοδοχείο διαθέτει δικό του ιδιωτικό κήπο, 15,000m2, το οποίο προσφέρει ένα αίσθημα οικειότητας και συνάμα απομόνωσης, μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Το Crystal Springs είναι ανοικτό απ’ τον Απρίλιο μέχρι τον Νοέμβριο.

Η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου:
http://crystalspringsbeachhotel.com/

crystal-springs-beach-hotel

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια επιτυχία για το δικηγορικό γραφείο Δειλινός & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. στη Λάρνακα / Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα με το ποσό της αξίας του ακινήτου πλέον τόκους €4.220.000

Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα έκτασης 107.898 τ.μ. που απαλλοτρίωσε το 2002 για την Διαχείριση της Αλυκής Λάρνακας

Ελάτε να (ξανα)περπατήσουμε

ENG Text Follows Στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να ανακαλύψουμε την ιστορία των γειτονιών της Λάρνακας και των ανθρώπων της, το Σαββατο, 27 Απριλιου σας

error: Content is protected !!