Πάνος Βέσσης “Νιώθω πλέον κομμάτι της Λάρνακας”

panos1

Όσοι κυκλοφορούν στη Λάρνακα, τον γνωρίζουν. Αρχικά απ’ το γνωστό παραλιακό μαγαζί στο οποίο εργαζόταν και τώρα πια απ’ το γνωστό στέκι στην πλατεία Ερμού. Ο Πάνος Βέσσης ήταν γνωστός στη Λάρνακα, αλλά τον τελευταίο καιρό, μέσα από διαφημιστικό σποτάκι γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, έγινε γνωστός σε όλη τη Κύπρο. Με την ευκαιρία του διαφημιστικού σποτ το Skala Times κουβεντιάζει με τον Πάνο.

Πάνο πόσα χρόνια είσαι στην Κύπρο;
Περίπου επτά χρόνια.

Από ποιο μέρος της Ελλάδας κατάγεσαι;
Στην Πάτρα γεννήθηκα και μεγάλωσα. Στη συνέχεια μετακόμισα στην Αθήνα για σπουδές, εκεί συναναστρεφόμουν πολύ με Κύπριους. Μάλιστα είχα έρθει τότε και Κύπρο, στη Λεμεσό, και μου είχε αρέσει πολύ.

Τι σπούδασες;
Γυμναστική Ακαδημία.

Ποιοι λόγοι σε έφεραν μόνιμα στην Κύπρο;panos2
Στην αρχή είχα έρθει για προσωπικούς λόγους, στη συνέχεια έμεινα εδώ λόγω δουλειάς.

Στο κόσμο της Λάρνακας έγινες γνωστός λόγω των μαγαζιών, στη πόλη, που έχεις εργαστεί….
Ναι, είχα την ευκαιρία να εργαστώ σε γνωστά μαγαζιά της Λάρνακας και μέσα από αυτά να με μάθει αρκετός κόσμος.

Οι πρώτες σου εντυπώσεις απ’ τους Κύπριους ποιες ήταν;
Οι Κύπριοι μου φάνηκαν λίγο κλειστοί στην αρχή, σε σύγκριση με τον κόσμο στην Ελλάδα, αλλά στην συνέχεια όταν αρχίσαμε να χτίζουμε σχέσεις αυτό άλλαξε.

Ένιωθες ξένος;
Στην αρχή ναι, διότι, όσο να ‘ναι, υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε Ελλαδίτες και Κύπριους. Τώρα πια, όχι δεν νιώθω ξένος. Τώρα και ο κόσμος με κάνει να νιώθω πλέον κομμάτι της Λάρνακας, του τόπου.

Μετά λοιπόν από τόσα χρόνια που είσαι γνωστός στο κόσμο της Λάρνακας, τώρα έγινες και αναγνωρίσιμος σε όλη τη Κύπρο μέσα από το διαφημιστικό σποτάκι της MTN. Πώς προέκυψε αυτό;
Μου είχαν κάνει μια πρόταση και δέχθηκα. Η αλήθεια είναι πως είχα ξανακάνει διαφημιστικό σποτάκι στην Ελλάδα, πριν χρόνια, για μια άλλη κινητή τηλεφωνία εκεί. Ήμασταν πολύς κόσμος στο σποτάκι εκείνο, τότε (δεν ήμουν πρώτο πρόσωπο) και ήμασταν μαζί με τον Σάκη Ρουβά.

Για να το είχες ξανακάνει, προφανώς είναι κάτι που σε ενδιαφέρει…
Κοίταξε, τότε ήμουν μόνο 20 ετών. Τώρα, το πρόσφατο σποτάκι εδώ στην Κύπρο ήταν σε πιο επαγγελματικό επίπεδο. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος απ’ τη συνεργασία αυτή.

Θα σε ενδιέφερε να το συνεχίσεις αυτό και να κάνεις και άλλα διαφημιστικά;
Γιατί όχι; Ναι.

Νιώθεις ωραίος και ότι αυτό σε βοηθά στο να σε επιλέγουν, κτλ;
Εντάξει, νιώθω normal! Μπορεί να μην είμαι κανένα μοντέλο, αλλά βλέπομαι! (Γέλια). Κοίταξε, σοβαρά, είναι και το τι βγάζει ο άλλος. Μερικές φορές αλλιώς φαίνεται κάποιος στο φακό και αλλιώς είναι στην πραγματικότητα και στην καθημερινότητα του.

Ξέρεις αρκετοί που ξεκινούν απ’ τις διαφημίσεις μετά το πάνε λίγο πιο πέρα και κάνουν γενικά τηλεόραση, είτε εκπομπή, είτε σε σειρά ως ηθοποιοί. Εσένα θα σε ενδιέφερε κάτι τέτοιο;
Είναι μακρινό σενάριο αυτή τη στιγμή, αλλά πάντα πιστεύω πως είναι καλό να δοκιμάζεις πράγματα και να μη λες όχι, τα πάντα είναι εμπειρίες και σε ωριμάζουν.

Άρα αφήνεις ανοικτά παράθυρα….
Ναι, οπωσδήποτε!

Τέλος, Πάνο αλήθεια, θεωρείς πλέον την Λάρνακα πόλη σου;
Ναι, διότι στην ουσία ο άνθρωπος μετά τα 18 φτιάχνει τη ζωή του. Άρα, μετά τα 18 ήμουν 6 χρόνια στην Ελλάδα και 7 χρόνια εδώ. Και αν σκεφτώ πόσα πράγματα έχω κάνει που με έχουν κιόλας ωριμάσει, ναι, η Λάρνακα είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Η μισή μου ζωή είναι εδώ και δόξα το Θεό μου αρέσει πάρα πολύ εδώ που είμαι. Η Κύπρος είναι μια ήσυχη χώρα που δεν φοβάσαι να κυκλοφορήσεις, είναι ένας πολύ όμορφος τόπος.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δήλωση Βουλευτή και Εκπροσώπου Τύπου ΔΗΣΥ κ. Ονούφριου Κουλλά για ρύθμιση οφειλών των προσφύγων και υποβοήθηση απεγκλωβισμού των εγγυητών

Σήμερα στην Επιτροπή Προσφύγων της Βουλής συζητήσαμε ένα θέμα που εγγράψαμε ως Δημοκρατικός Συναγερμός: την επαναπροκήρυξη του σχεδίου ρύθμισης των οφειλών των προσφύγων έτσι ώστε

Η Φιλαρμονική του Δήμου Λάρνακας σε μια Συναυλία – Αφιέρωμα «Γι’ αυτούς που έφυγαν»

ΜΟΥΣΙΚΗ                                                            Δευτέρα 29 Απριλίου στις 8:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Γ. Λυκούργος στη Λάρνακα Η Φιλαρμονική του Δήμου Λάρνακας σε μια Συναυλία – Αφιέρωμα «Γι’

Ανακοίνωση VOLT για ΕΛΑΜ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΟΛΤ Είμαστε αποφασισμένοι να απαλλαγούμε από την Λερναία Ύδρα του παρελθόντος Η απόφαση του ΕΛΑΜ να μην παρίσταται σε τηλεοπτικά πάνελ δίπλα σε εκπροσώπους

error: Content is protected !!