” Καλωσορίσατε στην έρημο του Πραγματικού”

Φωτογραφίες, Κείμενο: Μάριος Κουκουμάς (Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας)

” Καλωσορίσατε στην έρημο του Πραγματικού”* dia1
Το Διαννέλειο παραμένει εκεί να θυμίζει τις αδυναμίες ενός συστήματος το οποίο θέτει λανθασμένες προτεραιότητες και την διάσταση μεταξύ των σκοπών του δωρητή, την προοπτική του χώρου και τις “πραγματικότητες” τις οποίες και καλούμαστε να αντιπαλέψουμε.
Θα μπορούσε τουλάχιστον ο αρμόδιος να προέβαινε στον καθαρίσμο του χώρου απο τα μπάζα, τις ακαθαρσίες και να μετέφερε τις στοίβες χώματος (ως έχει υποχρεωση) σε άλλο χώρο με μοναδίκο στόχο την αποφύγη δημιουργίας εστίων μόλυνσης και σημείων ύπαρξης τρωκτικών στην καρδία της πολής και γειτονικά οικογενειακών εστίων και επιχειρήσεων.
Καιρός για λύσεις…
#Larnaca
*(τίτλος βιβλίου του Σλάβοτζ Ζιζεκ)
dia2dia3dia4dia5

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Την Υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Λάρνακας, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βορόκληνης, υπέβαλε ο νυν Πρόεδρος του Κ.Σ Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής

Την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Ορόκλινης, στην περιφέρεια Λάρνακας, υπέβαλε σήμερα ο νυν Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής. Σε γραπτή δήλωση του ο κ.

Εγκαινιάστηκε το αναβαθμισμένο αλιευτικό καταφύγιο Ορμήδειας

Τελέστηκαν σήμερα τα εγκαίνια του αναβαθμισμένου αλιευτικού καταφυγίου Ορμήδειας, παρουσία της Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρίας Παναγιώτου, και του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξη Βαφεάδη.

error: Content is protected !!