Ανδρέας Βύρας, υποψήφιος Δήμαρχος Λάρνακας

1

Την υποψηφιότητα του για τη δημαρχία της Λάρνακας εξήγγειλε χθες 26 Σεπτεμβρίου, στις “Αποθήκες” στη Λάρνακα, ο Ανδρέας Βύρας, καλώντας τους δημότες “να δουλέψουµε µαζί για να κάνουµε µια νέα αρχή, για να χτίσουµε μια νέα πόλη”.
Στην εξαγγελία του, ανέπτυξε το δικό του όραμα για τη πόλη της Λάρνακας και κάλεσε όλους τους Λαρνακείς να εργαστούν συλλογικά για μια νέα αρχή και μια νέα πόλη.

3Μιλώντας ενώπιων των ΜΜΕ αλλά και φίλων, υποστηρικτών της υποψηφιότητας του, αλλά και Λαρνακέων που αναμένουν ένα καλύτερο αύριο για τη πόλη τους, ο Ανδρέας Βύρας υποσχέθηκε “να ακούει προσεκτικά, και μέσα από σκληρή δουλειά, μεθοδικότητα, εντιμότητα, διαφάνεια, και κυρίως με συλλογικότητα μα δουλέψει για τη Λάρνακα που όλοι θα ήθελαν να ζήσουν”.

Ο Ανδρέας Βύρας ανέφερε ότι “με πλήρη επίγνωση της ευθύνης που αναλαβαίνω, καταθέτω ενώπιον των δηµοτών της Λάρνακας την υποψηφιότητά µου για τη δηµαρχία της πόλης, η οποία έχει  περιέλθει σε ανυποληψία και στασιµότητα, ενώ διάφορα γεγονότα τραυµάτισαν και πλήγωσαν την αξιοπρέπειά της”.

Αναφέρθηκε στις πλούσιες εμπειρίες που κουβαλά μέσα από την επαγγελματική του πορεία, αλλά και μέσα από τη συμμετοχή του σε διάφορους Οργανισμούς καθώς και από την Προεδρία του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου. Ανέφερε επίσης ότι “κουβαλά την όρεξη ενός νέου ανθρώπου που θέλει να προσφέρει στη πόλη του”.

Τόνισε ότι θα κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά δηλαδή να ακούει “προσεκτικά, και µέσα από σκληρή δουλειά, µεθοδικότητα, εντιµότητα, διαφάνεια, και κυρίως µε συλλογικότητα να δουλέψουµε, για τη Λάρνακα που όλοι θα θέλαµε να ζούµε, για τη Λάρνακα που οραµατιζόµαστε για τα παιδιά µας”.

H ιστοσελίδα του υποψήφιου Δήμαρχου Ανδρέα Βύρα: www.andreasvyras.com

Παλαιότερη συνέντευξη του Ανδρέα Βύρα στο Skala Times :
https://www.skalatimes.com/2016/07/08/%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%B2%CF%8D%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%89/
2

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Στην ουρά 3.500 αλλοδαποί για πολιτογράφηση – Κυπριοποιούμε και όσους έρχονται μέσω του παράνομου αεροδρομίου Τύμπου

Συνολικά 3.500 αιτήσεις εκκρεμούν για πολιτογράφηση αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε ενώπιον της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών. Στο πλαίσιο συζήτησης πρότασης

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

Εργασίες του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Λάρνακας στο Κίτι Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 2/4/2024

error: Content is protected !!