Kastela beach: το γνωστό κι αγαπημένο στέκι στη Λάρνακα που αποτελεί στολίδι για τη πόλη!

Οι φωτογραφίες είναι από το FB Page της παραλίας Kastela:
https://www.facebook.com/KastelaBeachLarnaka/
1
Κατάφερε να ξεχωρίσει και να πρωτοτυπήσει όταν πριν λίγα χρόνια ΠΡΩΤΟ έφερε τον αέρα παραλίας κοσμοπολίτικου Ελλαδικού νησιού στη Λάρνακα. Λίγο η διακόσμηση με τις μοναδικές ομπρέλες, λίγο το beach bar, το άψογο σέρβις στην παραλία, η διασκέδαση, τα δώρα με διαγωνισμούς, τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά Live Links, έκαναν το Kastela Beach αγαπημένο στέκκι για Λαρνακείς, αλλά και για όλη την Κύπρο.
Κάποιοι μάλιστα επιχείρησαν να το αντιγράψουν αφού η “συνταγή” του αποτελούσε εγγύηση για επιτυχία.

1b

Σήμερα το Kastela είναι ένα από τα ωραιότερα στέκια της πόλης του Ζήνωνα, και όλοι ξέρουν πως στην περιοχή Μακένζι υπάρχει μια παραλία με αέρα….. Μυκόνου! Ή τελοσπάντων αγαπημένου κοσμοπολίτικου ελλαδικού νησιού!

Ζωντάνια, για όσους αγαπούν τη μουσική, ηρεμία για αυτούς που θέλουν να απολαύσουν τη θάλασσα και την ηλιοθεραπεία τους, σπορ για τους δραστήριους, αλλά και οικογενειακή θαλπωρή, ξεκούραση, ψυχαγωγία, για γονείς και παιδιά.
2
Το μπαράκι λειτουργεί υπό την επίβλεψη του γνωστού ηθοποιού Παντελή Αχιλλέως.
Τα κοκτέιλ μαγικά και η εξυπηρέτηση μοναδική!

Οι ιδιοκτήτες Γιάννος Χαραλάμπους και Κωνσταντίνος Κυπρη έχουν θέσει τον πελάτη πάνω απ’ ότιδήποτε άλλο γι αυτό και έχουν φροντίσει να προσφέρουν στους λουόμενους στιγμές χαράς μέσω έξυπνων διαγωνισμών που γίνονται συχνά στην παραλία της Kastela.
6
Ας μη ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι για τους λάτρεις της φωτογραφίας το Kastela Beach είναι ένας παράδεισος, αφού εδώ μπορείτε να απολαύσετε το κοκτειλ, κρασί ή οποιοδήποτε ποτό σας φωτογραφίζοντας ή απλά αγναντεύοντας το ηλιοβασίλεμα.
8

43

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συμπληρωματικές εγγραφές/μετεγγραφές μαθητών/ριών στα Δημόσια και Κοινοτικά Νηπιαγωγεία για τη σχολική χρονιά 2024-2025

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) πληροφορεί τους γονείς/κηδεμόνες ότι, η Βουλή των Αντιπροσώπων στη συνεδρία της, με ημερομηνία 21.03.2024, ψήφισε τον περί Δημοτικής

error: Content is protected !!