My View Για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρώπη…

Γράφει ο David Fowles
david@skalatimes.com

brexit-promo-master495

Η μεγάλη Βρετανία έχει ψηφίσει δημοκρατικά να χωρίσει από την Ευρώπη. Αυτό το δημοψήφισμα παρόλο που ακόμα και τα δύο τρίτα του συμβουλίου δεν συμφωνούν, θα το σεβαστούν και ο χωρισμός θα γίνει πραγματικότητα. Πιστεύω ότι υπήρχαν δύο κύριοι λόγοι οι οποίοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Ο πρώτος λόγος είναι ο ρατσισμός που πλανιέται. Οι ζωές που ζούμε μέσα στα καβούκια μας και το διαβολικό σύστημα που δεν μας αφήνει να προσφέρουμε ελεύθερα και αυτό επειδή δεν παίρνουμε και ελεύθερα.
Μόνο ο Θεός δίνει ελεύθερα, και ώσπου βασιζόμαστε στον άνθρωπο για να πάρουμε, θα χρειαστούμε τεράστιες δυνάμεις για να φτιάξουμε τον εαυτό μας.

Ο δεύτερος μεγάλος λόγος που ψήφισαν οι Άγγλοι να φύγουν είναι επειδή ίσως τους έμεινε λίγη “τσίππα”, λίγη ηθική. Ίσως να είναι γιαυτό που ήταν οι πιο μεγάλοι σε ηλικία που είπαν “φύγαμε από αυτήν την μολυσμένη Ευρώπη”.

Αυτός ο χωρισμός από την Ευρώπη είναι μέσα στις προφητείες. Οι προφητείες λένε για δέκα βασιλιάδες (Αποκάλυψη 17) που θα «αναστήσουν» την αρχαία ρωμαϊκή αυτοκρατορία για μιαν έβδομη τελευταία κεφαλή. Σε αυτήν την αυτοκρατορία η μεγάλη Βρετανία που είναι απόγονη του πραγματικού Ισραήλ δέν έχει σχέση (η φυλή του Εφραίμ).

Άλλες χώρες που πολύ πιθανόν θα χωρίσουν από το τέρας είναι η Ολλανδία, Νορβηγία, και Σουηδία. Η Ιρλανδία πιθανόν να είναι μέσα όπως και η Ελλάδα και η Κύπρος που είναι και οι χώρες που μετέφεραν την αρχαία Βαβυλώνα στην Ευρώπη από την Ασία μέσον του τρίτου τέρατος που δεν ήταν άλλος από τον μέγα Αλέξανδρο και την αυτοκρατορία του.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη για την επίσκεψη εργασίας της Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο λιμάνι Λάρνακας για τις εργασίες στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Αμάλθεια»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα συνοδεύσει την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κα Roberta Metsola στο λιμάνι Λάρνακας, την Τρίτη, 2 Απριλίου. Η

Επιτέλους, Δημοτικό Μέγαρο!

Αντρέας ΚαυκαλιάςΥποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΛάρνακαςΔιαμέρισμα Λάρνακας Μια από τις μεγαλύτερες πληγές του Δήμου της Λάρνακας ήταν η ανυπαρξία Δημοτικού Μεγάρου. « Μα είναι δυνατόν να

Στην ουρά 3.500 αλλοδαποί για πολιτογράφηση – Κυπριοποιούμε και όσους έρχονται μέσω του παράνομου αεροδρομίου Τύμπου

Συνολικά 3.500 αιτήσεις εκκρεμούν για πολιτογράφηση αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε ενώπιον της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών. Στο πλαίσιο συζήτησης πρότασης

error: Content is protected !!