Τουρκία: Μετά το μακελειό ψάχνουν τους πάντες και τα πάντα

tourkia-2

Με όλα τα διαθέσιμα μέσα και όλους τους τρόπους οι Αστυνομικές Αρχές της Τουρκίας προσπαθούν να εντοπίσουν τους πιθανούς συνεργάτες των φυσικών αυτουργών της σφαγής στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

Οι φωτογραφίες των δύο δραστών, που είδαν το φως της δημοσιότητας, μελετώνται από τις Αρχές που προσπαθούν να τους ταυτοποιήσουν και να βρουν τους ανθρώπους, εντός της Τουρκίας, που πιθανώς να τους βοήθησαν να οργανώσουν τη βομβιστική επίθεση. Η τουρκική αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τους συνεργάτες τους και ενδεχομένως τις γιάφκες των τρομοκρατών για να συνθέσουν το παζλ της πολύνεκρης επίθεσης.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, οι νεκροί ανέρχονται στους 41, εκ των οποίων οι 36 έχουν ταυτοποιηθεί ενώ οι τραυματίες είναι 147. Οι 23 από τους νεκρούς είναι Τούρκοι και οι 13 ξένοι, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις των τουρκικών Αρχών. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και οι τρεις δράστες της επίθεσης.

Αυτοί είναι οι δράστες του μακελειού της Κωνσταντινούπολης1
Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες των δραστών που σκόρπισαν τονθάνατο στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.
Πρόκειται για δύο άνδρες, οι οποίοι, όπως φαίνεται φωτογραφίες, περπατούσαν αμέριμνα στοαεροδρόμιο πριν προκαλέσουν το μακελειό.
Ο ένας εικονίζεται στην είσοδο του αεροδρομίου και φαίνεται να σηκώνει τον αντίχειρά του, κάνοντας, ενδεχομένως, σήμα σε κάποιον άλλον. Πίσω του περπατά ένας πιλότος, κρατώντας τη βαλίτσα του.

ΠΗΓΗ: http://www.cnn.gr/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου για θέματα επικαιρότητας

Οτιδήποτε κάνουμε για αντιμετώπιση των αυξημένων μεταναστευτικών ροών εμπίπτει στο πλαίσιο της νομιμότητας και των διεθνών κανονισμών, τόνισε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου,

error: Content is protected !!