Ανακοίνωση Ellinair για τη πτήση Λάρνακα – Θεσσαλονίκη

CACHE_846X3000_ANALOG_MEDIUM_76147_454572

Η Ellinair εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό που σημειώθηκε με τη πτήση ELB021, που πραγματοποιούσε δρομολόγιο από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά την ανακοίνωση της εταιρίας:

Την Τρίτη, 21 Ιουνίου, στην πτήση της Ellinair ELB021, από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη, σημειώθηκε καθυστέρηση κατά την προσγείωση του αεροσκάφους, εξαιτίας μικρού τεχνικού ζητήματος, αναφερόμενο ως «ασυμμετρία πτερυγίων καμπυλότητας».
Το αεροσκάφος, τύπου B737-400 και με νηολόγιο LY-PGC, είχε αναμενόμενο χρόνο άφιξης στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης 16:15 και προσγειώθηκε με την τρίτη προσπάθεια, στις 16:45, διότι ο πιλότος επέλεξε να μην ολοκληρώσει τις δύο πρώτες προσπάθειες προσγείωσης, τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και σε άψογη συνεργασία με τον Πύργο Ελέγχου, ώστε να διασφαλίσει πλήρως την ασφάλεια των επιβατών. Από τη διενεργηθείσα έρευνα προέκυψε πως είχε αδρανοποιηθεί ο δείκτης θέσεων πτερυγίων.
Η Ellinair εκφράζει τις απολογίες της προς τους επιβάτες της για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία αλλά τονίζει ότι η ασφάλεια αποτελεί θεμέλιο λίθο στη φιλοσοφία της εταιρείας. Η αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Μουζενίδη τηρεί απόλυτα τα υψηλά διεθνή πρότυπα ασφαλείας σε όλες τις πτήσεις και πραγματοποιεί αυστηρούς και συστηματικούς ελέγχους και αυτοελέγχους. «Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αγνοήσουμε έστω και την παραμικρή ένδειξη, όσο ασήμαντη κι αν είναι, χωρίς να την διερευνήσουμε πλήρως», δηλώνει ο Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής της Ellinair κ. Δ. Τσιρωνάς, ο οποίος συνεχίζει «για εμάς η ασφάλεια των επιβατών μας είναι η υπέρτατη αξία μας».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

Την Υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Λάρνακας, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βορόκληνης, υπέβαλε ο νυν Πρόεδρος του Κ.Σ Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής

Την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Ορόκλινης, στην περιφέρεια Λάρνακας, υπέβαλε σήμερα ο νυν Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής. Σε γραπτή δήλωση του ο κ.

error: Content is protected !!