Book for Thought “Το Γράμμα που δεν στάλθηκε ποτέ”

bookΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η Τίνα Κρεγκ, ψάχνοντας μια μέρα στις τσέπες ενός μεταχειρισμένου κοστουμιού, βρίσκει ένα παλιό γράμμα. Ο φάκελος είναι σφραγισμένος, χωρίς να έχει ποτέ ανοιχτεί. Όταν ανοίξει το γράμμα και το διαβάσει, θα αλλάξει η ζωή της για πάντα.
Κάποτε, μια ιστορία αγάπης έρχεται για να μας υπενθυμίσει ότι, στην πιο σκοτεινή μας ώρα, η ελπίδα ανάβει ένα κερί για να μας φωτίσει το δρόμο. Ανακαλύψτε το βιβλίο που αιχμαλώτισε τις καρδιές χιλιάδων αναγνωστών παγκοσμίως και έγινε Νο1 best seller…

Ένα βιβλίο που τα περιέχει όλα: εικόνες απ’ τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο (για να μην ξεχνάμε την κτηνωδία που σφράγισε την ανθρωπότητα), το πρόβλημα του αλκοολισμού και της ενδοοικογενειακής βίας, τη δύναμη της μητρικής αγάπης, την αδυσώπητη συμπεριφορά “των ανθρώπων του θεού” που κάθε άλλο παρά άνθρωποι του Θεού είναι (συγνώμη αγαπητές καλογριές της Μονής Σεντ Μπρίτζετ), τα λάθη των γωνιών που κάποτε σκοτώνουν τις ζωές των παιδιών τους (αχ ρε Δόκτωρ Σκίνερ!) και πολλά άλλα διαχρονικά θέματα….

Το Skala Times σας το προτείνει χωρίς καμία επιφύλαξη. Ακόμα και οι πιο απαιτητικοί αναγνώστες θα το λατρέψουν!

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
Η συγγραφέας Kathryn Hughes από το 2002 συνεργάζεται τακτικά με την εφημερίδα Guardian, δημοσιεύοντας ιστορικά και βιογραφικά κείμενα, όπως επίσης κριτικές και επιφυλλίδες σχολιασμού. Συνεργάζεται επίσης με το περιοδικό Prospect και γράφει για τους Times Literary Supplement και το Economist. Τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά της αφορούν στην ιστορία της βικτοριανής εποχής και τη σύγχρονη λαϊκή κουλτούρα.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Εκδήλωση προς τιμή του Γεώργιου Γερασίμου Υπεύθυνου Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 εκδήλωση προς τιμή του κ. Γεώργιου Γερασίμου, Υπευθύνου του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας, για την πολύχρονη

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Τρίτη 2 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. Λεωφόρος Αθηνών / Πλατεία Ζουχούρι Παγκύπρια πορεία για την ευαισθητοποίηση για τον αυτισμό Εκκίνηση: Μουσείο Πιερίδη – τερματισμός:

error: Content is protected !!