«Πουρέκια με την αναρή»

thumbnail_ΠΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕ ΑΝΑΡΗΠέμπτη, 26 Μαΐου 2016 στις 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας σε συνεργασία με το Θέατρο “ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ” και σκηνοθεσία του Πέτρου Καρατζιά. 

 Το έργο είναι μια σύγχρονη, δροσερή, ξεκαρδιστική κυπριακή κωμωδία με πολύ μουσική, κέφι, διασκέδαση και πολλές ανατροπές, κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

 Η υπόθεση διαδραματίζεται σε ένα χωριό της Κύπρου του σήμερα, όπου ζει ο γέρο–Ρίκκος.  Οι δύο γιοι του, Χάρης και Πρόδρομος φτάνουν από την πόλη στο χωριό με τις γυναίκες τους Ρούλα και Ειρήνη,  για να μοιράσουν την περιουσία. Η αλλοδαπή οικιακή βοηθός που φροντίζει το γέρο όμως έχει άσσους στο μανίκι και κρυμμένα μυστικά και διεκδικεί και αυτή μέρος της περιουσίας. Σημαντικό ρόλο στην ιστορία παίζει η γειτόνισσα του γέρου – Ρίκκου, η κυρία Πόπη που μαζί με τον γιό της τον Παντελάκη προσπαθούν να κερδίσουν και αυτοί από ένα άλλο θησαυρό που παρουσιάζεται ξαφνικά και έχει σχέση με το γέρο–Ρίκκο. Η κυρία Πόπη αφού τους ανακατεύει όλους με διάφορες ανατροπές τους ματαιώνει κάποια από τα σχέδια τους και τους γεφυρώνει τις διαφορές τους με ένα ανατρεπτικό τρόπο, έτσι ώστε όλοι να είναι ευτυχισμένοι ! ! !

 Η παράσταση δίνεται στα πλαίσια των προσπαθειών του Επαρχιακού Συνδέσμου Ευημερίας Τυφλών Λάρνακας για ενίσχυση των οικονομικών του πόρων για την ευχερέστερη επίτευξη των σκοπών του.

 Εισιτήρια εισόδου διατίθενται από τα μέλη του Συνδέσμου και μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα  99817787 (κ. Χρυστάλλα Ιωαννίδου ) ή στο τηλέφωνο 70004046.

 Εισιτήρια, επίσης, θα διατίθενται στο ταμείο του θεάτρου πριν την έναρξη της παράστασης.  Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανδρέας Καυκαλιάς: “Πρωταρχικός στόχος είναι η διεξαγωγή ενός προεκλογικού αγώνα μακριά από λαϊκισμούς, μεγαλοστομίες και κακεντρέχειες όπου θα κυριαρχήσουν τα ποιοτικά κριτήρια και η σοβαρότητα”

Μια ιδιαίτερη ημέρα για τον ίδιο επέλεξε να εξαγγείλει την υποψηφιότητα του ο Ανδρέας Καυκαλιάς, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας, την ημέρα των γενεθλίων του. Στην

O Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί το Σύνδεσμο Καταστηματαρχών του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ Ο Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί τον Σύνδεσμο Καταστηματαρχών του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας, ο οποίος στα πλαίσια του κοινωνικού του έργου διοργάνωσε το

error: Content is protected !!