«Ένα Shabby Chic πρωινό» από το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας Λάρνακας

13149930_1616126142045926_72672398_n

Ένα αλλιώτικο πρωινό διοργανώνει το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας σε συνεργασία με το Arte Futuro. Την Κυριακή, 15 Μαΐου, σας περιμένουμε σε ένα «Ένα Shabby Chic πρωινό» όπου όλοι μαζί θα μεταμορφώσουμε παλιά έπιπλα και θα στολίσουμε τον καινούριο χώρο του Ιδρύματος.

Ένα μοναδικό σεμινάριο παλαίωσης αντικειμένων όπου θα έχετε την ευκαιρία να παλαιώσετε κάθε αντικείμενο, να του αλλάξετε όψη, ακόμη και χρήση, να παίξετε με τα χρώματα και να το κάνετε πανέμορφο και ντιζαϊνάτο, έτοιμο να στολίσει κάθε σας χώρο με καινούρια και φυσικά υλικά.

 Σε ένα πρωινό μεταμορφώνουμε τραπέζια, μπαούλα κ.α, προσφέρετε με τη συμμετοχή σας σε ένα σκοπό και αποκτάτε περισσότερες γνώσεις και δεξιότητες που θα σας φανούν πρακτικά χρήσιμες στην καθημερινότητά σας!

Πρόγραμμα

Εισαγωγή γύρω από τις επιλογές χρωμάτων, τους ‘ασφαλισμένους’ συνδυασμούς, και πώς αυτό μπορεί να επιδράσει θετικά στη ψυχοσύνθεση μας. Με την Έλενα – Pure Colour & Mind Coaching, και την Στάλω – Ιδιοκτήτρια Arte Futuro

Εκπαίδευση σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται, για τον τρόπο εφαρμογής της τεχνικής παλαίωσης για να δημιουργήσετε ένα Shabby chic αποτέλεσμα, και τον τρόπο χρήσης των υλικών. Με τη Στάλω – Ιδιοκτήτρια Arte Futuro

Πρακτική Εφαρμογή όλων όσων θα έχετε μάθει σε έπιπλα και μικρά αντικείμενα.

Μάθετε & Προσφέρετε! Πολλά από τα αντικείμενα πάνω στα οποία θα εξασκηθείτε για να μάθετε την τεχνική παλαίωσης, θα δοθούν από το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας, ενώ θα ήταν χρήσιμο να φέρετε αν μπορείτε και κάποια δικά σας αντικείμενα τα οποία δεν χρειάζεστε.

Τα αντικείμενα που θα παλαιωθούν θα στολίσουν το καινούριο κτήριο του Ιδρύματος Πολιτιστικής Δημιουργίας.

Συμμετοχή €20-Συμπεριλαμβάνει το σεμινάριο και όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε για να μάθετε άμεσα και πρακτικά πώς να εφαρμόσετε τις τεχνικές παλαίωσης σε κάθε αντικείμενο.

Θα είναι χαρά μας να σας έχουμε μαζί μας, μέρος αυτής της προσπάθειας να παρέχουμε στα παιδιά, στους εφήβους και στους νέους όλων των ηλικιών ένα πρότυπο πολιτιστικό κέντρο στη Λάρνακα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο του Ιδρύματος,
24 001502

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Kυπριακή Ακαδημία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών – Προκηρύξεις για υποψηφιότητες

H Κυπριακή Ακαδημία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών, δημοσιεύει τις παρακάτω προκηρύξεις για υποβολή υποψηφιοτήτων: 1.  Βραβείο Νέου Επιστήμονα 2.  Εξωτερικό Μέλος  3.  Αντεπιστέλλον Μέλος

error: Content is protected !!