Ένταλμα σύλληψης για τον Δήμαρχο Λάρνακας Αντρέα Λουρουτζιάτη

louroutziatis-700x267

Στο Αρχηγείο οδηγήθηκε σήμερα ο Α. Λουρουτζιάτης.  
Στο Αρχηγείο Αστυνομίας οδηγήθηκε ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης όπου ανακρίθηκε και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου όπου θα ζητηθεί διάταγμα προσωποκράτησης του, σύμφωνα με αστυνομική πηγή που μίλησε στο ΚΥΠΕ. Ο κ. Λουρουτζιάτης είχε συλληφθεί ενωρίτερα στην οικία του στη Λάρνακα από άνδρες της Αστυνομίας με πολιτική περιβολή, μετά τις καταθέσεις του ΓΔ της εταιρείας Ηλέκτωρ Γιάννη Κοκότση, που τελεί υπό κράτηση.

Συνολικά σήμερα, εκδόθηκαν 12 νέα εντάλματα σύλληψης τα οποία αναμένεται να εκτελεστούν τις επόμενες ώρες. Μέχρι στιγμής εκτελεστηκαν τα επτά από τα δώδεκα εντάλματα, σε μια συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας η οποία ενήργησε ταχύτατα και με μυστικότητα.Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο οικονομικός διευθυντής του Δήμου Πάφου, ο επιβλέπων τις εργασίες στο ΧΥΤΥ Κόσης, τρεις λειτουργοί του Υπουργείου Εσωτερικών και ο πρώην Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας.


16:00 Συνελήφθη λίγο μετά τις 4μμ στο σπίτι του στη Λάρνακα από άνδρες της Αστυνομίας με πολιτική περιβολή, ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης.
Οπως μετέδωσε ενωρίτερα το ΚΥΠΕ, μετά τις καταθέσεις του ΓΔ της εταιρείας Ηλέκτωρ Γιάννη Κοκότση, που τελεί υπό κράτηση, εκδόθηκαν δώδεκα νέα εντάλματα σύλληψης τα οποία αναμενόταν να εκτελεστούν τις επόμενες ώρες.
Ανάμεσα στα πρόσωπα εναντίον των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα, είναι και ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης.
Οι ύποπτοι, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, θα ανακριθούν και μέχρι αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν στο δικαστήριο για έκδοση διαταγμάτων κράτησης. Τα έξι εντάλματα αφορούν το Χυτά Πάφου και τα υπόλοιπα το Χυτύ Κόσιης.
Αύριο εξάλλου αναμένεται να παρουσιαστούν στο δικαστήριο Πάφου και οι τέσσερις ύποπτοι που τελούν υπό κράτηση για το Χυτά Πάφου για ανανέωση των διαταγμάτων κράτησης.


Tον ασκό του Αιόλου άνοιξε  ο Ιωάννης Κοκότσης ΓΔ της Ελλαδικής εταιρείας Helector όταν σε θεληματική καταθεσή του έδωσε τους πάντες. Ανέφερε λεπτομέρειες για  ποσά , πότε και ποιοι  τα πήραν και πού. Αυτή η κατάθεση  έλυσε τα χερια της αστυνομίας για να αποταθεί στο δικαστήριο και να ζητήσει συλληψη των υπόπτων.
Οι ύποπτοι, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, θα ανακριθούν και μέχρι αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν στο δικαστήριο για έκδοση διαταγμάτων κράτησης. Τα έξι εντάλματα αφορούν το Χυτά Πάφου και τα υπόλοιπα το Χυτύ Κόσιης.

ΠΗΓΗ:http://dialogos.com.cy/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

1 thought on “Ένταλμα σύλληψης για τον Δήμαρχο Λάρνακας Αντρέα Λουρουτζιάτη”

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΜΕΝΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΛΑΡΝΑΚΑ ΜΕ 12 000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ
    ΗΤΑ Η ΠΙΟ ΗΣΥΧΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ.

Comments are closed.

On Key

Related Posts

Ακόμη μια επιτυχία για το δικηγορικό γραφείο Δειλινός & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. στη Λάρνακα / Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα με το ποσό της αξίας του ακινήτου πλέον τόκους €4.220.000

Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα έκτασης 107.898 τ.μ. που απαλλοτρίωσε το 2002 για την Διαχείριση της Αλυκής Λάρνακας

Ελάτε να (ξανα)περπατήσουμε

ENG Text Follows Στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να ανακαλύψουμε την ιστορία των γειτονιών της Λάρνακας και των ανθρώπων της, το Σαββατο, 27 Απριλιου σας

error: Content is protected !!