Σε ταχύτητα Φωτός “Ταξίδι 11ο”

Γράφει η Έλενα Χατζηγεωργίου
Life & Business Coach, Spiritual Healer, Licensed NLP Master
Practitioner, Colour Life Coach, Colour Counsellor and Healer, Master Practitioner IWOC
T: +357 99616773
Email: info@purecolour.eu
Website: www.purecolour.eu

Screen-Shot-2013-12-28-at-8.32.18-PM

Ταξίδι Πρωτοχρονιάτικο

Σαν ένα ταξίδι, έχει περάσει και αυτή η χρονιά, γεμάτη νέες εμπειρίες, καινούριους φίλους, μια χρονιά που έδωσε δύναμη στις σχέσεις μας με τα σημαντικά άτομα της ζωής μας, μια χρονιά με έρωτες, κίνηση, μοναδικές εμπειρίες, αλλά και λάθη, απογοητεύσεις, προβληματισμούς και ξεκαθαρίσματα, με επιτυχίες, με όνειρα που εγκαταλείψαμε, και άλλα που άρχισαν να παίρνουν μορφή! Μια ακόμη χρονιά όπου μπορέσαμε να απομακρυνθούμε περισσότερο από τις αδυναμίες μας και τους φόβους μας, αφού είχαμε την ευκαιρία μέσα από όλες αυτές μας τις εμπειρίες, μέσα από όλο αυτό το ταξίδι, να κατανοήσουμε και να κατακτήσουμε ακόμη πιο πολύ από το μέγεθος και τη δύναμη μας, να αποκτήσουμε περισσότερη σοφία και να αγγίξουμε ακόμη πιο πολύ από το φως μας! Μια χρονιά όπου κάθε μέρα της, εμπεριείχε τη δυνατότητα για κάτι διαφορετικό, και μας έδωσε το περιθώριο να εξελιχτούμε!

Αυτό φυσικά που περιγράφω, θα ήταν το ιδανικό σενάριο, για τη χρονιά που πέρασε, αλλά και κάθε χρονιά, για κάθε μέρα που ζείτε, για κάθε κύκλο που κάνετε. Το ιδανικό σενάριο, είναι ο κάθε κύκλος που κάνετε να ‘ναι πιο πάνω ή πιο μπροστά από τον προηγούμενο. Και για να επιβεβαιώσετε ότι είστε σε αυτή τη μοναδική εξελικτική πορεία, και ότι παίρνετε το μέγιστο από τη ζωή, κάντε την εξής σύγκριση:

Κάντε μια ξεκάθαρη τεράστια εικόνα με το ποιοι και πως ήσασταν, ποιά η συμπεριφορά, οι επιλογές, οι συνήθειες σας και που βρισκόσασταν στις αρχές το 2015, και τοποθετήστε αυτή την εικόνα, δίπλα από την τεράστια, ξεκάθαρη εικόνα, του ποιοι και πως είστε σήμερα. Αν μπορείτε να διακρίνετε έστω και ανεπαίσθητες θετικές αλλαγές, όπως περισσότερη δύναμη, αντοχές, όνειρα που έστω και αν δεν προχώρησαν έγιναν πιο ξεκάθαρα, διαφορές στις συνήθειες, ή ακόμη και στο πόσο εκτιμάτε τον εαυτό σας, τότε σημαίνει πως είστε σε αυτή την μοναδική εξελικτική πορεία, και ότι βιώνετε στο δικό σας ρυθμό, το αληθινό μέγεθος της ζωής! Έχοντας υπόψη σας ότι «Το να βελτιώνεσαι σημαίνει να αλλάζεις. Το να είσαι τέλειος σημαίνει να αλλάζεις συχνά.» Ουίνστον Τσώρτσιλ

Αν όχι, τότε προβληματιστείτε, και σκεφτείτε τι σας κρατά πεισματικά πίσω. Πίσω από τις δικές σας αληθινές δυνατότητες! Γιατί η αλήθεια είναι πως «Οι δυνατοί χαρακτήρες δημιουργούνται από την αλλαγή, οι αδύναμοι από τη σταθερότητα.» JeanPaul Richter

Σκεφτείτε λοιπόν, εάν θέλετε να είστε ανάμεσα σε αυτούς που παίρνουν το μέγιστο από τη ζωή, ανάμεσα σε αυτούς που διεκδικούν και ξεκλειδώνουν όλο και περισσότερη από τη δύναμη τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γίνεται χωρίς κόπο. Έχοντας υπόψη ότι αν μπόρεσε, έστω και ένας άνθρωπος σε αυτό τον πλανήτη, να μεγαλουργήσει και να διεκδικήσει όλο και περισσότερα από αυτά που μπορεί και από αυτά δικαιούται, τότε το μπορείτε όλοι, και το δικαιούστε όλοι! Γι αυτό σκεφτείτε αν θα χαρίσετε αυτή τη χρονιά, και κάθε μέρα από δω και πέρα, δώρο στον εαυτό σας το δικαίωμα σας να διεκδικήσετε να φτιάξετε και να φτάσετε όλα όσα δικαιούστε!

Friends celebrating at New Year's Eve party

Σκεφτείτε, εάν όλα αυτά που με τόσο ενθουσιασμό εύχεστε ο ένας στον άλλο αυτές τις μέρες, τα ελπιδοφόρα μηνύματα που μοιράζεστε, ο ενθουσιασμός με τον οποίο υποδέχεστε σήμερα την καινούρια χρονιά, η αληθινή επιθυμία να κατακτήσετε τα καινούρια σας όνειρα, θα παραμείνουν απλά ευχές, ή απλά ενθουσιασμός που θα ξεφουσκώσει;

Πριν λοιπόν ξεφουσκώσει ο ενθουσιασμός, εσείς, που θέλετε να χαρίσετε όλα αυτά που δικαιούστε στον εαυτό σας, βεβαιωθείτε ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την υπέροχη και γεμάτη ελπίδα, και αισιοδοξία ενέργεια, και ότι θα την μεταφέρετε μέσα στην κάθε σας μοναδική μέρα ! Βεβαιωθείτε, ακόμη θα εργασθείτε μεθοδικά, για να φτιάξετε το δικό σας επιτυχημένο, γεμάτο αγάπη και χαρά παράλληλο σύμπαν, με σημείο αναφοράς πάντα, όλα τα όνειρα που εσείς διεκδικείτε σήμερα, με τόσο ενθουσιασμό.

Έχοντας υπόψη ότι οι πεποιθήσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις που έχετε στο μυαλό, καθορίζουν την πραγματικότητα σας. Γι’ αυτό και βλέπετε τόσο διαφορετικές ζωές γύρω σας, γιατί η κάθε ζωή, παίρνει τη μορφή που της δίνει ο δημιουργός της, και αυτός ο δημιουργός, δεν είναι άλλος από εσάς του ιδίους.

Γι’ αυτό παρατηρήστε τι σκέφτεστε, τι πιστεύεται, γιατί αυτό είναι που θα καθορίσει το αποτέλεσμα, που θα φέρετε στη δική σας ζωή. Αν αυτό δε σας ικανοποιεί, πρώτα αναθεωρείστε τις πεποιθήσεις σας, και τον τρόπο που αντιμετωπίζεται τη ζωή, και σχεδιάστε τα βήματα σας ξανά.

«Αν αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, τα πράγματα που βλέπεις θα αλλάξουν.» Wayne W. Dyer

Εγώ σας αφήνω για τώρα, με την ευχή, σήμερα να μπορέσετε να ονειρευτείτε όλα όσα πραγματικά αξίζετε, και να αξιοποιήσετε όλη σας τη δύναμη για να τα υλοποιήσετε!

Ενώ θα συναντηθούμε σύντομα στα καινούρια, φωτεινά ταξίδια, που σχεδιάζω για εσάς!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανδρέας Καυκαλιάς: “Πρωταρχικός στόχος είναι η διεξαγωγή ενός προεκλογικού αγώνα μακριά από λαϊκισμούς, μεγαλοστομίες και κακεντρέχειες όπου θα κυριαρχήσουν τα ποιοτικά κριτήρια και η σοβαρότητα”

Μια ιδιαίτερη ημέρα για τον ίδιο επέλεξε να εξαγγείλει την υποψηφιότητα του ο Ανδρέας Καυκαλιάς, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας, την ημέρα των γενεθλίων του. Στην

O Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί το Σύνδεσμο Καταστηματαρχών του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ Ο Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί τον Σύνδεσμο Καταστηματαρχών του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας, ο οποίος στα πλαίσια του κοινωνικού του έργου διοργάνωσε το

error: Content is protected !!