Ετήσια Συνέλευση Περιβαλλοντικού Κινήματος Λάρνακος, νέο 9μελές συμβούλιο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πραγματοποιήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 2015, στις 7.00 μ.μ η Ετήσια Συνέλευση του Περιβαλλοντικού Κινήματος Λάρνακας στο Σπίτι του Εθελοντή.

Η Συνέλευση ξεκίνησε με μια σύντομη ομιλία απ’ τον Αντιπρόεδρο του Περιβαλλοντικού Κινήματος Λάρνακας, Σωτήρη Άρνο, ο οποίος αναφέρθηκε στα παγκόσμια περιβαλλοντικά προβλήματα που αναπόφευκτα επηρεάζουν και την Κύπρο.

Στην συνέχεια ο Χρίστος Κάρουλας εκ μέρους της Ομοσπονδίας Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Kύπρου (ΜΚΟ) απηύθυνε τον δικό του σύντομο χαιρετισμό. Ανάμεσα σε άλλα ο κ. Κάρουλας συνεχάρη την Πρόεδρο Δρ Ανθούλλα Ιωαννίδου καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου για την εξασφάλιση στέγης του Περιβαλλοντικού Κινήματος Λάρνακας, στο Σπίτι του Εθελοντή.

Η Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Κινήματος Λάρνακας, Δρ Ανθούλα Ιωαννίδου αφού έκανε τον απολογισμό των τελευταίων δυο χρόνων, αναφέρθηκε στα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η πόλη και επαρχία Λάρνακας, αλλά και στους στόχους τους οποίους έχει θέσει το Συμβούλιο του Περιβαλλοντικού Κινήματος Λάρνακος. Η Πρόεδρος τόνισε ότι προτεραιότητα για το Κίνημα αποτελεί το θέμα της βιομηχανοποίησης της πόλης και επαρχίας Λάρνακας.
Ακολούθησαν τοποθετήσεις, ερωτήσεις, αλλά και κριτική απ’ τους παρευρισκομένους και στη συνέχεια η εκλογή του νέου 9μελές συμβουλίου.

Η νέα επιτροπή του Περιβαλλοντικού Κινήματος Λάρνακας αποτελείται από τους:

Γιώτα Δημητρίου, Πρόεδρος
Σωτήρης Άρνος, Αντιπρόεδρος
Άντρη Παναγιώτου, Γραμματέας Α
Μαρία Αυξεντίου, Γραμματέας Β
Χριστόφορος Λάρκος, Ταμίας
Ανθούλλα Ιωαννίδου, Χρίστος Μιαούλης, Γιώργος Μαγκούρης, Χριστίνα Νικολάου, Μέλη

Νέα μέλη στο 9μελες συμβούλιο: Γιώτα Δημητρίου, Χριστόφορος Λάρκος, Χριστίνα Νικολάου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη για την επίσκεψη εργασίας της Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο λιμάνι Λάρνακας για τις εργασίες στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Αμάλθεια»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα συνοδεύσει την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κα Roberta Metsola στο λιμάνι Λάρνακας, την Τρίτη, 2 Απριλίου. Η

Επιτέλους, Δημοτικό Μέγαρο!

Αντρέας ΚαυκαλιάςΥποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΛάρνακαςΔιαμέρισμα Λάρνακας Μια από τις μεγαλύτερες πληγές του Δήμου της Λάρνακας ήταν η ανυπαρξία Δημοτικού Μεγάρου. « Μα είναι δυνατόν να

Στην ουρά 3.500 αλλοδαποί για πολιτογράφηση – Κυπριοποιούμε και όσους έρχονται μέσω του παράνομου αεροδρομίου Τύμπου

Συνολικά 3.500 αιτήσεις εκκρεμούν για πολιτογράφηση αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε ενώπιον της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών. Στο πλαίσιο συζήτησης πρότασης

error: Content is protected !!