Εκδήλωση Διαμαρτυρίας το Σάββατο 21/11/2015

To Skala Times με την στήριξη οργανωμένων συνόλων της πόλης κι επαρχίας Λάρνακας είχε διοργανώσει την πρώτη ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ κατά της βιομηχανοποίησης της Λάρνακας, τον Απρίλιο του 2014, ανήμερα του Πολιούχου Αγίου της Λάρνακας, Σάββατο του Λαζάρου. Με την ελπίδα να αναστηθεί και η πόλη μας, απ’ τον θάνατο της βιομηχανοποίησης που κάποιοι επιχειρούν να την ρίξουν!

Με ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ,
ΞΕΚΑΘΑΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΓΩΝΑ και με ΓΝΩΝΟΝΑ την ΥΓΕΙΑ κι ΑΣΦΑΛΕΙΑ των πολιτών, αλλά και το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ που είναι ό,τι πιο πολυτιμότερο έχουμε αφού είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ΥΓΕΙΑ μας, ξεκινήσαμε τον αγώνα κατά της βιομηχανοποίησης της Λάρνακας πριν από ενάμιση χρόνο.
Με την ίδια αποφασιστικότητα συνεχίζουμε, έτσι ώστε να τεθεί το καλό της πόλης πάνω απ’ τα κέρδη κάποιων!
ΟΧΙ στο βιομηχανικό λιμάνι! ΟΧΙ στα εργοστάσια βαριάς βιομηχανίας στη περιοχή Κρασά. ΟΧΙ στο εργοστάσιο χρυσού. ΟΧΙ σε ό,τιδηποτε θα θέσει σε κίνδυνο την ΥΓΕΙΑ την ΑΣΦΑΛΕΙΑ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ μας!
Ανάπτυξη είναι ό,τι μας βοηθάει να προχωρήσουμε σ’ ένα καλύτερο αύριο, όχι αυτό που θέτει σε κίνδυνο το μέλλον των παιδιών μας!

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 στηρίζουμε την διαδήλωση που διοργανώνουν το ΑΚΕΛ η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ στην Πλατεία Ερμού η ώρα 11.00 το πρωί.

Καταγγέλλουμε τις ενέργειες της κυβέρνησης για:
Βιομηχανοποίηση της πόλης κι επαρχίας Λάρνακας
Μετονομασία του Αεροδρομίου Λάρνακας

Μέχρι πότε ετσιθελικά θα αποφασίζουν για το μέλλον, την υγεία και την ασφάλεια της πόλης κι επαρχίας Λάρνακας;
ΕΝΩΜΕΝΗ η πόλη μπορεί να σταματήσει τον εφιάλτη της βιομηχανοποίησης και τις ετσιθελικές αποφάσεις που κάθε άλλο παρά Δημοκρατία θυμίζουν!
prwti grammi

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Επιτέλους, Δημοτικό Μέγαρο!

Αντρέας ΚαυκαλιάςΥποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΛάρνακαςΔιαμέρισμα Λάρνακας Μια από τις μεγαλύτερες πληγές του Δήμου της Λάρνακας ήταν η ανυπαρξία Δημοτικού Μεγάρου. « Μα είναι δυνατόν να

Στην ουρά 3.500 αλλοδαποί για πολιτογράφηση – Κυπριοποιούμε και όσους έρχονται μέσω του παράνομου αεροδρομίου Τύμπου

Συνολικά 3.500 αιτήσεις εκκρεμούν για πολιτογράφηση αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε ενώπιον της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών. Στο πλαίσιο συζήτησης πρότασης

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

Εργασίες του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Λάρνακας στο Κίτι Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 2/4/2024

error: Content is protected !!