Σε ταχύτητα φωτός “Ταξίδι 10ο”

Γράφει η Έλενα Χατζηγεωργίου
Life & Business Coach, Spiritual Healer, Licensed NLP Master
Practitioner, Colour Life Coach, Colour Counsellor and Healer, Master Practitioner IWOC
T: +357 99616773
Email: info@purecolour.eu
Website: www.purecolour.eu

el1Το 10ο ταξίδι μας ξεκινά.
Αρχικά θα ήθελα να σας θυμίσω το ζωντανό και σημαντικό όραμα που υπάρχει πίσω από τα ταξίδια μας,  “Σε Ταχύτητα Φωτός”. Όραμα, οι άνθρωποι να ζουν γνωρίζοντας τις αληθινές διαστάσεις που μπορεί να πάρει η δική τους ζωή, γνωρίζοντας τις τεράστιες ή καλύτερα απεριόριστες δυνατότητες τους, και την ικανότητα να φτιάξουν τη ζωή τους να είναι όμορφη, ουσιαστική, κοντά στα αληθινά τους θέλω, και επιτυχημένη σε κάθε της πτυχή!

Δυνατότητες και έκταση την οποία ελάχιστοι, έχουν ξεκλειδώσει, σε σχέση με τον πληθυσμό της γης, και αυτοί που τόλμησαν, που βρήκαν τον τρόπο, που έμαθαν τη συνταγή, είναι αυτοί που θαυμάζετε, αυτοί που έχουν δώσει μορφή στα όνειρα τους και τώρα τα ζουν. Κάντε μια λίστα με αυτούς που θαυμάζετε και παρατηρήστε τα κοινά τους χαρακτηριστικά, αλλά και τα χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν εσάς.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

«Γιατί να είσαι άνθρωπος όταν μπορείς να είσαι πετυχημένος;» Bertolt Brecht

Και η αλήθεια φυσικά είναι ότι ο κάθε ένας μπορεί, γιατί η ευτυχία σας, η χαρά και η επιτυχία σας εξαρτώνται από εσάς, και έχουν τη δική τους συνταγή. Ακόμη και ο τρόπος που θα διαχειριστείτε παράγοντες αστάθμητους, ή και καταστάσεις που δεν είναι στον έλεγχο σας, μπορεί, και να κάνει τεράστια διαφορά στο αποτέλεσμα.

Βασικός παράγοντας αυτής της συνταγής, είναι ο τρόπος που βλέπετε, αντιλαμβάνεστε και Happy-manεπεξεργάζεστε τα πάντα γύρω σας. Και σίγουρα δεν εννοώ αυτή την πολύ φορεμένη και ψεύτικη θετικότητα, που πολλές φορές δημιουργεί εκνευρισμό και απόγνωση. Μιλώ για ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, που μπορούν να οδηγήσουν κάποιο στην επίλυση, και του μεγαλύτερου προβλήματος.

Γιατί δεν γίνεται κάποιος να «πεινά» και να λέει κάθε πρωί όταν ξυπνά, δηλώνοντας θετικά «έχω λεφτά» , δεν γίνεται, και ακόμη περισσότερο δεν γίνεται, να το γράφει εκατοντάδες φορές σε χαρτί, περιμένοντας να γίνει κάτι, γιατί αυτό είναι απλά ψευδαίσθηση, που δεν τον οδηγεί πουθενά. Κανείς δεν μπορεί να παρακινηθεί λέγοντας ψέματα στον εαυτό του. Γίνεται όμως να μάθει να θέτει στόχους, και ξεκάθαρα όνειρα, και να μάθει να οργανώνει το κάθε του βήμα ,για να δημιουργήσει όλα όσα χρειάζεται. Έτσι η υπόσχεση στον εαυτό του «Είμαι αποφασισμένος να βρω λύσεις» θα ήταν πολύ καλύτερη.

Άλλο λοιπόν θετικός και άλλο ονειροπαρμένος. Και αυτό φυσικά είναι ένα πολύ μικρό παράδειγμα, όλων όσων χρειάζεται να μάθετε σωστά!

A female enjoying  a day at the beach.
A female enjoying a day at the beach.

«Όταν κάποιος προχωράει αποφασιστικά προς την κατεύθυνση των ονείρων του, και παλεύει για να ζήσει τη ζωή που είχε ονειρευτεί, θα συναντήσει την επιτυχία εκεί που δεν την περίμενε.»
-Henry David Thoreau

Πολλά εργαλεία και πολλές πληροφορίες έχουν δοθεί σε εσάς εντελώς λανθασμένα, και καταλήγουν να δημιουργούν μεγάλα προβλήματα. Και αυτό το λέω με βεβαιότητα, αφού καλούμαι καθημερινά, να διορθώσω μέσα από τις προσωπικές μου συνεδρίες, τέτοια λάθη, τα οποία τοποθετούν ανθρώπους εκτός ισορροπίας και αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να πω.

Πολλά λοιπόν είναι αυτά που μπορείτε να μάθετε, μέσα από τα ταξίδια μας, πολλά είναι τα εργαλεία που μπορείτε να αποκτήσετε, αλλά το πιο σημαντικό είναι το ότι θα γνωρίσετε το σωστό τρόπο που μπορείτε να αξιοποιήσετε το κάθε τι, γνωρίζοντας με τις αληθινές τους ικανότητες, το που δηλαδή πραγματικά μπορεί να σας φανεί χρήσιμο.

Ένας άλλος πολύ βασικός παράγοντας, είναι να μπορέσετε να εκπαιδευτείτε, για να βλέπετε συνολικά τον εαυτό σας, ολιστικά. Το σώμα σας δεν είναι αποκομμένο από τα συναισθήματα, τις σκέψεις, τις πνευματικές σας αναζητήσεις και τα όνειρα. Είναι όλα ένα, και αλληλεπιδρούν, δίνοντας σας συνεχώς μηνύματα! Τα ακούτε; Καιρός δεν είναι να μάθετε πως, να επικοινωνείτε καλύτερα με τον ίδιο σας τον εαυτό;
Ξέρω χρειάζεται θάρρος.

Γι’ αυτό και στο αμέσως επόμενο μας ταξίδι, θα επεξεργαστούμε τη σχέση των συναισθημάτων, των σκέψεων και της υγείας. Πώς για παράδειγμα να περάσει ο πόνος στο στομάχι, αν δεν βρείτε τρόπο να διαχειριστείτε τις τρομακτικές σας σκέψεις που δημιουργούν φόβο και στρες;

Και μια που δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο, ας ταξιδέψουμε σε ταχύτητα φωτός, για να μάθουμε να ζούμε κάθε μέρα καλύτερα!

«Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά» Οδυσσέας Ελύτης

Ας κάνουμε λοιπόν άλμα σε ταχύτητα φωτός.

ΥΣ. Εσείς που θέλετε να αποκτήσετε σε ακόμη περισσότερη ταχύτητα, και ολοκληρωμένα, όλα τα εφόδια που χρειάζεστε, για να ζείτε κάθε μέρα καλύτερα, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις προσωπικές συνεδρίες, αλλά και τα εργαστήρια ταχύτατης προσωπικής ανάπτυξης, που σας ελευθερώνουν και σας δίνουν αυτονομία.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

error: Content is protected !!