Σε ταχύτητα φωτός! Ταξίδι 9ο

Γράφει η Έλενα Χατζηγεωργίου
Life & Business Coach, Spiritual Healer, Licensed NLP Master
Practitioner, Colour Life Coach, Colour Counsellor and Healer, Master Practitioner IWOC
T: +357 99616773
Email: info@purecolour.eu
Website: www.purecolour.eu

 

xrw1Μαζί και πάλι, για ένα ακόμη ταξίδι σε ταχύτητα φωτός και η αλήθεια είναι πως έχουμε πολλά, πάρα πολλά να πούμε , αφού πάρα πολλά είναι και τα όσα απασχολούν τον κάθε ένα σας, στο πολύπλευρο, άκρως ενδιαφέρον και περίπλοκο καμιά φορά, “παιχνίδι” της ζωής!

Τι να πρωτοπρολάβει όμως, σ’ αυτό το “παιχνίδι” το μυαλό σας; Και κυρίως ένα μυαλό χωρίς την απαιτούμενη εκπαίδευση, αφού πολύ λίγη έως καθόλου σημασία δε δίδετε στο να αναπτύξει κανείς από νωρίς ικανότητες ζωής. Τι να πρωτοπρολάβει λοιπόν; Τα θέματα επιβίωσης, καριέρας, τις σχέσεις με τους φίλους, τον βομβαρδισμό από πληροφορίες χρήσιμες και άχρηστες, τις αντιφατικές απόψεις και γνώμες που υπάρχουν γύρω σας, τις ερωτικές σας ανησυχίες, τη σχέση σας με τον εαυτό σας, που πολύ αμφιβάλλω ότι προλάβατε να γνωρίσετε αληθινά, ή ότι τον γουστάρετε όσο του αξίζει, τις ισορροπίες στις σχέσεις της οικογένειας, το συναισθηματικό σας κόσμο, τις παγκόσμιες εξελίξεις, τα όνειρα σας που σχεδόν πάντα μπαίνουν στην άκρη; Tι;

Και πως μέσα σε όλο αυτό, να προλάβετε να νοιώσετε ασφαλείς και σταθερά ευτυχισμένοι;

Κοιτάξτε μπροστά σας, το μέλλον που δημιουργείτε, το που πορεύεστε και προσπαθήστε να περιγράψετε την εικόνα που αντικρίζετε! Τι βλέπετε; Πως λοιπόν, αν δεν βρείτε ένα τρόπο να διαχειριστείτε το τι συμβαίνει μέσα σας και γύρω σας, θα μπορέσετε να οδηγήσετε τον εαυτό σας κοντά σε όλα όσα στ’ αλήθεια επιθυμείτε; Πως θα αλλάξει αυτή η εικόνα η μπερδεμένη, η θολή που μόλις τώρα έχετε δει;

Πως;

Ακολουθώντας τον ίδιο “σχεδιασμό”; Τις ίδιες συνήθειες και τρόπους σκέψεις, έστω και εάν αυτός ο σχεδιασμός έγινε σχεδόν ασυνείδητα; Έστω και αν δεν έχει φέρει σχεδόν ποτέ, τα αποτελέσματα που θέλετε;

«Παράνοια είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, περιμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα». Μια φράση που αποδίδετε στον Αϊνστάιν.

Μήπως ψάχνοντας για λύσεις, σε ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ μονάχα θέματα; Ακούγοντας συμβουλές που πηγάζουν, πολλές φορές από ένα σωρό ανεφάρμοστες θεωρίες; Ή και από τεχνικές και φιλοσοφίες που εφαρμόζονται εντελώς λανθασμένα; Χωρίς πρώτον να σας βοηθούν να συλλάβετε μια συνολική εικόνα της ζωής σας, και χωρίς πιθανόν να ταιριάζουν, στη μοναδικότατη δική σας ζωή και προσωπικότητα;

«Ένα σωστά προσδιορισμένο πρόβλημα έχει λυθεί κατά 50%.» Αλβέρτος Αϊνστάιν

Ή μήπως με το να κρεμιέστε από tips περιοδικών, μέσων μαζικής ενημέρωσης και απόψεις φίλων, που μπορούν να δουν μονάχα μέσα από τη δική τους υποκειμενική αντίληψη για τη ζωή, τα δικά σας θέματα;

«Δεν μου αρέσει να μου δίνουν συμβουλές. Μπορώ να κάνω και μόνος μου λάθη».
-Oscar Wilde

Ή με τον να προσποιείστε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα; Βάζοντας τα κάτω από το χαλάκι και αφήνοντας τα να γίνουν ένα βουνό που και μονάχα να το σκέφτεστε, σας πιάνει πανικός; Βασανίζοντας έτσι άθελα σας ακόμη πιο πολύ τον εαυτό σας, και δημιουργώντας του στρες, πανικό και σωρό άλλα δυσάρεστα συναισθήματα και καταστάσεις.

«Αν δεν είσαι μέρος της λύσης, τότε είσαι μέρος του προβλήματος.»
-Eldridge Cleaver

Τι μπορείτε όμως στ’ αλήθεια να κάνετε;
Πρώτο και σημαντικό βήμα, να πάρετε προσωπική ευθύνη για τη ζωή σας και για το που θα την οδηγήσετε!

Έχοντας υπόψη σας ότι «Το τίμημα του μεγαλείου, είναι η ευθύνη» όπως έχει πει Winston Churchill, ενώ «Το 99% όλων των αποτυχιών, προέρχονται από ανθρώπους που έχουν τη συνήθεια να βρίσκουν δικαιολογίες» (George Washington Carver).

Ας αφήσουμε λοιπόν τις δικαιολογίες και ας κοιτάξουμε παραδείγματα ανθρώπων που imagesανεξάρτητα των δυσκολιών, έχουν καταφέρει πολλά! Τότε θα βεβαιωθείτε ότι υπάρχει τρόπος να βάλετε τη ζωή σας σε μια γερή βάση εξέλιξης!
Υπάρχει τρόπος να δημιουργήσετε την ευτυχία που επιζητάτε! Γιατί απλούστατα όλοι έχετε μέσα σας τεράστια αποθέματα πλούτου, αντοχών, δύναμης!
Φτάνει να θελήσετε να μάθετε, πώς να βουτήξετε και να βρείτε αυτό τον πλούτο και να τον φέρετε στην επιφάνεια!

Μάρτυρας λοιπόν καθημερινά, λόγο του ρόλου μου, ανθρώπων που δεν έχουν καμία διάθεση να βρουν και να αξιοποιήσουν στον μέγιστο βαθμό αυτό τον πλούτο, αλλά και μάρτυρας όλων εκείνων που κάνουν τη μετάβαση, και βιώνουν καθημερινά τα δικά τους μικρά και μεγάλα θαύματα, σας παραθέτω το αποτέλεσμα ενός τέτοιου ανθρώπου με θέληση, που είχα την τύχη να δουλέψω μαζί του.

«Η συνεργασία μου μαζί σου Έλενα μου, από τον καιρό που σε γνώρισα, πριν από ένα χρόνο δηλαδή, με βοήθησε να εξελιχθώ, να γνωρίσω την Μαρία, που δεν ήξερα, να πιστέψω αληθινά σ’ αυτή, να την αγαπήσω. Ακόμη με βοήθησες να βλέπω τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μου, με διαφορετική οπτική, και να μπορώ να τα αντιμετωπίζω!

Μου έδωσες την δύναμη Έλενα μου, να δω τη ζωή μου πιο φωτεινή, να κάνω καινούριους φίλους, και να απομακρυνθώ από αυτούς που μου έκανα κακό, και με έφθειραν. Ήσουν κοντά τις πιο δύσκολες στιγμές, που σε χρειάστηκα, και μου έδωσες κουράγιο και τον τρόπο να σταθώ στα πόδια μου, να είμαι καλά και να συνεχίσω στο δύσκολο αγώνα μας που είναι η ζωή!

Μου έφερες πίσω το χαμόγελο που είχα χάσει, μετά από όσα είχα ζήσει. Με βοήθησες να είμαι ξανά χαρούμενη, ζωντανή, φωτεινή, υγιείς, θετική, ανάλαφρη …να είμαι η ΜΑΡΙΑ.

Ευχαριστώ για όλα Έλενα μου!» ΜΚ

Αυτό λοιπόν, όπως και εκατοντάδες άλλα, είναι το αποτέλεσμα σωστού αυθεντικού και εξελιγμένου Life & Business Coaching, ικανό να βάλει τον κάθε άνθρωπο σε τέτοια βάση, να έχει τέτοιες γνώσεις που ότι και να παρουσιαστεί μπροστά του να είναι σε θέση, ο ίδιος να το αντιμετωπίσει, χωρίς δεκανίκια, χωρίς φόβους, αλλά σίγουρος για την πορεία του!

Ναι είναι εντυπωσιακά τα αποτελέσματα που μπορεί να φέρει η αυθεντική και ολοκληρωμένη εφαρμογή του NLP, του τρόπου που θα προγραμματίσετε δηλαδή και θα «ελέγξετε» την τεράστια δύναμη του μυαλού σας, και αυτό προς Θεού δεν είναι οι «ψεύτικες θετικές δηλώσεις» και σίγουρα δεν είναι tips, είναι ικανότητες που ξεκλειδώνουμε και δημιουργούμε, βάση μονάχα της δικής σας ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΑΤΗΣ προσωπικότητας και ζωής!
Και της Χρωματοθεραπείας, της μεθόδου που σας αγκαλιάζει τόσο συνολικά, που μπορεί να σας αποκαλύψει ολόκληρο τον εαυτό σας, και να σας δώσει τον τρόπο, απλά αποτελεσματικά και άμεσα να ξεκλειδώσετε να ισορροπήσετε και να συνεχίσετε μια ‘φωτεινή’ γεμάτη χρώματα και ικανοποίηση πορεία!

Αυτό είναι το Coaching που προτείνω, που έχει πάρει τη μορφή του μέσα από χρόνια μελέτης και έρευνας!

Εσείς θα τολμήσετε να κάνετε τη μετάβαση προς τις αληθινές σας δυνατότητες, να φέρετε τον δικό σας πλούτο στην επιφάνεια και να κάνετε τα δικά σας θαύματα;

xrw3«Αυτό που η κάμπια ονομάζει τέλος του κόσμου, η ζωή το λέει πεταλούδα».
-Λάο Τσε.

ΥΣ. Πετάξτε λοιπόν σε ταχύτητα φωτός… το ξέρω μπορείτε!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δήλωση Βουλευτή και Εκπροσώπου Τύπου ΔΗΣΥ κ. Ονούφριου Κουλλά για ρύθμιση οφειλών των προσφύγων και υποβοήθηση απεγκλωβισμού των εγγυητών

Σήμερα στην Επιτροπή Προσφύγων της Βουλής συζητήσαμε ένα θέμα που εγγράψαμε ως Δημοκρατικός Συναγερμός: την επαναπροκήρυξη του σχεδίου ρύθμισης των οφειλών των προσφύγων έτσι ώστε

error: Content is protected !!