Kαλαθόσφαιρα και θέαμα στο «ΛΑΡΝΑΚΑ ΟΠΑΠ 3×3»

10004447

Στη πόλη που αγάπησε όσο καμιά άλλη την καλαθόσφαιρα, στη πόλη που περασε ένδοξες “καλαθοσφαιρικές εποχές” είναι όλα έτοιμα για το «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3×3».
Η πόλη του Ζήνωνα ετοιμάζεται για την μεγάλη γιορτή, που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Αυγούστου.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ, στον κεντρικό παραλιακό δρόμο της Λάρνακας, τις Φοινικούδες, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν 40 συνολικά ομάδες.

Οι ομάδες θα χωριστούν σε τρεις κατηγορίες, τους Άντρες (16 ομάδες), τους Παίδες (16 ομάδες) που θα αποτελούνται από άντρες κάτω των 16 ετών και τις Γυναίκες (8 ομάδες).
Θα υπάρξουν επίσης διαγωνισμοί τριπόντων και καρφωμάτων, που πάντα συγκεντρώνουν το ενδιαφέρων σε τέτοιου είδους διοργανώσεις.
Το τουρνουά συμπεριλαμβάνεται στις επίσημες διοργανώσεις 3×3 της ΚΟΚ, στις οποίες οι συμμετέχοντες ομάδες με βάση τα αποτελέσματα τους, λαμβάνουν πόντους στην ειδική βαθμολογία 3×3, όπου στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, η κορυφαία ομάδα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο σε Ευρωπαϊκό “3×3 Challenger”, όπως έγινε την περασμένη εβδομάδα στο “Bucharest 3×3 Challenger”. Συνδιοργανωτές του «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3×3», είναι η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η ΟΠΑΠ Κύπρου, ο Δήμος Λάρνακας και το σωματείο Ζήνωνας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αυτό το Σάββατο, κατά τη Περιφορά και Λιτάνευση των Αγίων Λειψάνων και της θαυματουργού εικόνας του Αγίου Λαζάρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι λόγω της Περιφοράς και Λιτάνευσης των Αγίων Λειψάνων και της θαυματουργού εικόνας του Αγίου Λαζάρου

error: Content is protected !!