Προβολή 31 Αυγούστου “Wild Tales”

Η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας ιδρύθηκε το 1979 σαν μη-κερδοσκοπικός οργανισμός. Προσφέρει μια εναλλακτική κινηματογραφική εμπειρία αφού προβάλλει ταινίες σε διαφορετικές τοποθέσιες και επιλέγει ανεξάρτητες και εναλλακτικές ταινίες, δημιουργικά ντοκυμαντέρ και Κυπριακές παραγωγές.

Τα εισητήρια κοστίζουν €5 για μη εγγεγραμένα άτομα, και €3 για μέλη της λέσχης· Η ετήσια συνδρομή για όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη κοστίζει €15.

31 Aυγούστου: Wild Tales
Στις 8.30 μ.μ
Η προβολή θα γίνει στο Μουσείο Πιερίδη
wild tales

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η ξεκαρδιστική μαύρη κωμωδία “Wild Tales” του Αργεντινού σκηνοθέτη, που διεκδίκησε το φετινό Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες, είναι μία συλλογή από έξι φαινομενικά ασύνδετες ιστορίες, οι οποίες όμως βρίσκουν κοινό παρανομαστή στο πώς η σημερινή πραγματικότητα μας καλεί να απευθυνθούμε σε άγρια ένστικτα για να τα βγάλουμε πέρα, αποκαλύπτοντας συγχρόνως μία κοινωνία σε κρίση. Αγγίζοντας τις έννοιες της απιστίας, της αδικίας, της ανισότητας και τις ακραίες απαιτήσεις της καθημερινότητας, οι “Ιστορίες για Αγρίους” μιλούν για αυτούς τους ανθρώπους που αποφασίζουν να ξεπεράσουν τα πολιτισμένα όρια συμπεριφοράς, να εκραγούν και να αφεθούν στην αδιαμφισβήτητη ευχαρίστηση της απώλειας ελέγχου!

Πρωταγωνιστούν: Ricardo Darín, Oscar Martínez, Leonardo Sbaraglia, Erica Rivas

Σκηνοθεσία: Damián Szifrón
Διάρκεια: 122’
Είδος: Κωμωδία
Γλώσσα: Ισπανικά
Υποτίτλοι: Ελληνικοί
Χρονολογία παραγωγής: 2014

Οι ταινίες προβάλλονται με τη χορηγία του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού.

Όλες οι προβολές απευθύνονται σε κοινό ηλικίας 18 και άνω.
Είσοδος σε παιδιά κάτω των 18 επιτρέπεται μόνο με γονική συναίνεση.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου 2024

Μια πρωτότυπη εκπαιδευτική δράση με μαθητικές ραδιοφωνικές δημιουργίες αρχίζει αυτή την Πέμπτη 25 Απριλίου μέχρι τις 27 Απριλίου 2024 στη Λευκωσία. Πρόκειται για το 8ο Φεστιβάλ

error: Content is protected !!