Blood Donation Challenge Cyprus

Ο Γραμματέας του Αντιαναιμικού Συνδέσμου Λάρνακας Αμμοχώστου, Χαράλαμπος Λοϊζου, είχε την πρωτοβουλία του Blood Donation Challenge Cyprus έτσι ώστε να “προκαλέσει” τον κόσμο μέσω των Social Media να γίνουν αιμοδότες στηρίζοντας έτσι τον Σύνδεσμο.

Η πρωτοβουλία του πήρε σάρκα και οστά και οι πρώτοι που έτρεξαν να προσφέρουν αίμα ήταν γνωστοί αγαπημένοι ηθοποιοί της Λάρνακας, όπως οι:  Γιάννης Κόκκινος, Βασίλης Παφίτης, Βαλεντίνα Σοφοκλέους, Δέσποινα Κυριάκου και άλλοι.

Ο κ. Χαράλαμπος Λοϊζου δήλωσε στο Skala Times: “Η οικογένεια μου διοργανώνει εκδηλώσεις αιμοδοσίας για τον Σύνδεσμο εδώ και χρόνια. Όταν είχα αυτή την πρωτοβουλία για το Blood Donation Challenge Cyprus ο Σύνδεσμος στήριξε αυτή την ιδέα μου αμέσως και με τη βοήθεια του φίλου και ξαδέλφου μου, του ηθοποιού Βασίλη Παφίτη, καταφέραμε να βάλουμε σε εφαρμογή το Blood Donation Challenge Cyprus από την περασμένη Παρασκευή 31 Ιουλίου, το οποίο  θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος του χρόνου (31 Δεκεμβρίου 2015).
Ήδη κάποιοι ηθοποιοί έτρεξαν να στηρίξουν την προσπάθεια μας αυτή ενώ και άλλοι καλλιτέχνες έχουν πει πως θα πράξουν το ίδιο. Ο αιμοδότης καλείται να “προκαλέσει” κάποιο φίλο του μέσω των Social Media να γίνει κι αυτός αιμοδότης. Να αναφέρω ότι η Δρ Κιούπη, αντιπρόεδρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου έχει “προκαλέσει” τον Υπουργό Υγείας μέσω του λογαριασμού της στο Twitter και ο Υπουργός έχει ήδη αποδεχθεί την “πρόκληση”. 
Η αιμοδοσία γίνεται σε όλες τις τράπεζες αίματος και οι αιμοδότες που αποδέχονται κάποια “πρόκληση” από φίλους τους και θέλουν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια μας αυτή καλούνται να αναφέρουν ότι κάνουν την αιμοδοσία στα πλαίσια του  Blood Donation Challenge Cyprus“.

Για περισσότερες πληροφορίες : 99489002
 ‪#‎BloodDonationChallengeCyprus‬ 

PAS Lca – Fam (@PASLcaFam) | Twitter

Θαλασσαιμικοί και φίλοι (ΠΑΣ Λ/κας – Αμμ/στου): #BloodDonateChallengeCyprus

PanCyprian Thalassaemia Association – Larnaca & Famagusta

https://www.facebook.com/LarnacaThalassaemiaAssociation

01020304405

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δήμος Λάρνακας: Ανακοίνωση για τη Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών, Τεχνολογίας και Βιώσιμης ανάπτυξης

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 συνάντηση του Δημάρχου

error: Content is protected !!