Cyprus Color Festival στη Λεμεσό!

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015, 6.30μμ – 12.30πμ

Αρμονία Καφέ, Λεωφόρος Αμαθούντος Λεμεσός

Όταν το χρώμα που υπάρχει μέσα σας συναντά την τέχνη τη μουσική την κίνηση, κάτω από φως του φεγγαριού, δίπλα από τη θάλασσα, σε ένα περιβάλλον απόλυτα θετικό ζωντανό και χαρούμενο, και σας καλεί να εκφραστείτε να ζήσετε να γελάσετε να χορέψετε και να δημιουργήσετε… τότε το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό!

Ελάτε να το ζήσετε στο καλοκαιρινό φεστιβάλ χρωμάτων 2015 δίπλα από τη θάλασσα!

Agenda

EmotionExplosion!

Όλα τα χρώματα είναι στη διάθεση σας για ένα εκτονωτικό απολαυστικό διασκεδαστικό Χρωματο… «πόλεμο», που θα σας ελευθερώσει!

FeeltheREDdancetotheRED!

Με Μουσική και χορό σε κόκκινο ρυθμό, αλλά και κατασκευή αυτοσχέδιων κρουστών, ξυπνάμε το πάθος για ζωή! Πάθος μια ενέργεια που όταν ελευθερωθεί σας οδηγεί προς τα δικά σας θαύματα!

Yellow the way to laughter and fun!

Ενώ έχει έρθει η στιγμή για ακόμη περισσότερο γέλιο, χιούμορ και παιχνιδιάρικη διάθεση, με ιδιαίτερες μουσικές επιλογές, για να φέρουμε στην επιφάνεια την θετική, τη χαμογελαστή πλευρά της ζωής!

Dip in the BLUE & Relax!

Και τώρα ώρα για χαλάρωση, βραδινές βουτιές στα νερά, ήχους ήρεμους χαλαρωτικούς, που επιτρέπουν στο μυαλό να ταξιδέψει ελεύθερο, όπου αυτό θέλει, για να συναντηθείτε ξανά με πτυχές κρυμμένες και όνειρα πολύτιμα δικά σας.

Γνωρίστε την υπέροχη ομάδα μας:

Έλενα ΧατζηγεωργίουLife & BusinessCoach, με ειδίκευση σε Χρωματοθεραπεία & NLP, εμπνευστής του CyprusColourFestival, bythebeach. Ικανότητα της να δημιουργεί εμπειρίες ‘ελευθερίας’ για κάθε άνθρωπο.

Κιάρα Τιμμ – Καλλιτέχνης με σπουδές στην Αμερική και μόνιμη βάση το LellosArtPoint, με τόσο ευρεία προσέγγιση των τεχνών και του τρόπο που οι τέχνες αλληλεπιδρούν με τη ζωή, που η τέχνη της γίνεται θεραπευτική.

Άννα Αριστείδου – Ερμηνεύτρια, μουσικός, μουσικοπαιδαγωγός, με ειδίκευση στην παραδοσιακή μουσική, με ικανότητα να κάνει τους ανθρώπους κοντά της να ξεκλειδώνουν και να ενώνονται με τη μουσική.

Ευγενία Εφταμάνδηλου – Louis Travel – Events Management, με τεράστια εμπειρία στη διοργάνωση μεγάλων events και μοναδική ικανότητα, τη δημιουργία εμπειριών που μένουν αξέχαστε για κάθε ομάδα, αφού πιστεύει στην ικανότητα των ανθρώπων να εξελίσσονται, μέσα από σωστά σχεδιασμένες ‘εμπειρίες’

RSVPby 27/7/15

Πληροφορίες & Κρατήσεις +357 99616773, 99402180, info@purecolour.eu

Επένδυση μόνο €15 με ποτό και υλικά εργαστηρίων/εμπειριών

color

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Στην ουρά 3.500 αλλοδαποί για πολιτογράφηση – Κυπριοποιούμε και όσους έρχονται μέσω του παράνομου αεροδρομίου Τύμπου

Συνολικά 3.500 αιτήσεις εκκρεμούν για πολιτογράφηση αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε ενώπιον της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών. Στο πλαίσιο συζήτησης πρότασης

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

Εργασίες του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Λάρνακας στο Κίτι Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 2/4/2024

error: Content is protected !!