Πες Αλεύρι! “Αναμένουμε με αγωνία την επίσκεψη του ΠτΔ, όταν τα άστρα ευθυγραμμιστούν…”

 

Γράφει η Έλενα Παπαμιχαήλ

high_2_6Καλό καλοκαίρι σε όλους. Εύχομαι να βρίσκεστε σε κάποιες παραλίες και να απολαμβάνετε τα δροσιστικά κοκτέιλ, τον ήλιο και τη θάλασσα που προσφέρει αυτός ο υπέροχος τόπος. Το ξέρω. Καλοκαιράκι, διακοπές και ξάπλα δεν ταιριάζουν με γκρίνιες. Όμως, επειδή δεν έχω πάει διακοπές και βρίσκομαι κλεισμένη σε ένα γραφείο με μοναδική παρέα τον ηλεκτρονικό μου υπολογιστή, βλέποντας μπροστά στην οθόνη μου τους “αγαπημένους” μου ήρωες Σόιμπλε και Ντάισελμπλουμ, δεν μπορώ να αποφύγω το μοναδικό μου προσόν, την γκρίνια!

8 Ιουλίου σήμερα και περίμενα με αγωνία να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος θα επισκεπτόταν τη Λάρνακα με πλειάδα Υπουργών, όπως έπραξε και στην Πάφο και τη Λεμεσό. Είναι όμως η δεύτερη φορά που αυτή η επίσκεψη αναβάλλεται, λόγω του ελληνικού ζητήματος και της συμμετοχής του Προέδρου Αναστασιάδη, στη σύνοδο κορυφής των χωρών της Ευρωζώνης.
Στενοχωριέμαι όμως για την απογοήτευση των Αρχών της πόλης μου. Μάταια Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι ανέμεναν τον Πρόεδρο στη Λάρνακα. Κρέμονταν από τα χείλη του Προέδρου μπας και εξαγγείλει κανένα έργο της προκοπής, για να βγουν από τη δύσκολη θέση. Ανέμεναν έργα εκατομμυρίων για το φτωχό συγγενή της Κύπρου…τίποτα. Οι Αρχές της πόλης ανέμεναν με αγωνία να ακούσουν από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ποιο τελικά θα είναι το μέλλον της ενιαίας ανάπτυξης του λιμανιού και της Μαρίνας! Το έργο ράβε-ξήλωνε, το οποίο έχει καταντήσει μια γελοία υπόθεση και καθυστερεί την ανάπτυξη της πόλης μας. Ανέμεναν με αγωνία να ακούσουν πότε θα απομακρυνθούν οι εταιρείες υδρογονανθράκων από το λιμάνι, ώστε οι Λαρνακείς να μπορούν να αναπνεύσουν επιτέλους καθαρό αέρα από τη βρωμιά και δυσωδία που μας “πρόσφεραν” οι εταιρείες απλόχερα.

Βλέπετε, Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι του ΔΗΣΥ περιμένουν ακόμα να ανοίξουν θέσεις εργασίας και βέβαια να πέσουν πολλά εκατομμύρια στην πόλη του Ζήνωνα! Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι ανέμεναν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ακούσουν εξαγγελίες, δεσμεύσεις για έργα που αναμένουν οι Λαρνακείς εδώ και χρόνια! Περίμεναν να ακούσουν για τη δημιουργία της περιβόητης πανεπιστημιακής σχολής, στο χώρο του Αγίου Χαραλάμπους…Τι θα γίνει με την Τρίτη φάση στο δρόμο Λάρνακας- Δεκέλειας, στον οποίο χάνουν την ζωή τους συμπολίτες μας. ‘Όλα αυτά δυστυχώς δεν έγιναν…

Αναμένουμε με αγωνία την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, όταν και εφόσον δεν θα γίνεται ο κακός χαμός γύρω μας, όταν η Ελλάδα δεν θα κινδυνεύει με Grexit, όταν θα έχει επιτέλους σταθεροποιηθεί το ευρώ, μπας και δούμε μια άσπρη μέρα… όταν επιτέλους τα άστρα ευθυγραμμιστούν, κατά τον “αξιολάτρευτο” Έσπεν Μπαρθ Έιντε! Καλές διακοπές και εις στο επανιδείν …σε ένα μήνα!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δήμος Λάρνακας: Ανακοίνωση για τη Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών, Τεχνολογίας και Βιώσιμης ανάπτυξης

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 συνάντηση του Δημάρχου

error: Content is protected !!