Εθελοντισμός – Αθλητισμός

??????????????????????????

ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ

Ιστιοπλοΐα Αγάπης

Το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, η ΟΠΑΠ Κύπρου και με συν – διοργανωτές τους Δήμους Λάρνακας, Λεμεσού, Πάφου και Αγίας Νάπας, διοργανώνουν στις 11 και 12 Ιουλίου 2015, τη Δράση Εθελοντισμός  – Αθλητισμός, Μάθημα Ζωής,  Ιστιοπλοΐα Αγάπης. 

Σκάφη επανδρωμένα με εθελοντές θα ξεκινήσουν από την Πάφο το Σάββατο 11 Ιουλίου το πρωί, ενώ το βράδυ θα διανυκτερεύσουν. στη Λεμεσό. Ακολούθως, την Κυριακή το μεσημέρι θα αγκυροβολήσουν στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα και η διαδρομή θα ολοκληρωθεί στο Λιμανάκι στην Αγία Νάπα το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Ο κάθε Δήμος που συμμετέχει στη δράση θα διοργανώσει κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις.

Σε κάθε Δήμο στο χώρο των εκδηλώσεων θα συγκεντρώνονται σχολικά είδη, (σχολικός ρουχισμός, σχολικές τσάντες, γραφική ύλη, τετράδια) σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από την ΟΠΑΠ Κύπρου.

Εκδηλώσεις Δήμου Λάρνακας

11.30 π.μ.  Άφιξη σκαφών στη παραλία των Φοινικούδων. Τα σκάφη θα αγκυροβολήσουν στο ύψος της αποβάθρας που βρίσκεται κοντά στο Κάστρο και τα σκάφη θα συνοδεύονται από σκάφος της Λιμενικής Αστυνομίας, jet ski και από σκάφη του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας (optimist και laser)

11.30 π.μ. – 11.50 π.μ. Αποβίβαση των επιβαινόντων από τα σκάφη

11.50 π.μ. – 12.05 μ.μ. Η φιλαρμονική της Αστυνομίας Κύπρου θα συνοδεύσει τους επιβαίνοντες από την αποβάθρα προς την Κεντρική Εξέδρα.

12.10 μ.μ. Πρόγραμμα Κεντρικής Εξέδρας

·       Χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Ν. Λουρουτζιάτη

·       Χαιρετισμός από τον Επίτροπο Εθελοντισμού και ΜΚΟ κ. Γιάννη Γιαννάκη

·       Χαιρετισμός από την Πρόεδρο του ΚΟΑ Δρ. Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα

·       Χορευτικά από τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Αγίου Λαζάρου (ΑΓΟ)

·       Χορευτικό από τους μαθητές του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας

·       Αθλητικές επιδείξεις από παιδιά Προδημοτικής Εκπαίδευσης (ΑΓΟ)

·       Επιδείξεις Taekwondo ΑΓΟ

·       Βραβεύσεις αθλητών Taekwondo ΑΓΟ που διακρίθηκαν σε Παγκύπριους Αγώνες.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα διεξάγονται στη παραλία οι ακόλουθες δραστηριότητες:

10:00 π.μ. – 6:00 μ.μ.

Πρωτάθλημα Ποδοσφαιράκι live – Human Foosball, όπου τη θέση των πλαστικών παικτών παίρνουν άνθρωποι. Παίζουν 2 ομάδες οι οποίες αποτελούνται από 6 παίχτες. Για την σωστή διεξαγωγή των αγώνων θα προηγηθούν εγγραφές ομάδων.

11:00 π.μ. Έναρξη ποδηλατικού γύρου (σημείο εκκίνησης Πλατεία Κάστρου με πορεία προς παραλία Μακένζι και τερματισμός Πλατεία Κάστρου) – IPA

Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει DJ με μουσική.

Επίσης, θα υπάρχουν περίπτερα με πληροφορικό υλικό από τον ΚΟΑ, ΑΓΟ το Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ, Δήμου Λάρνακας, Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας, Κοινοτική Αστυνόμευση, IPA, Λιμενική Αστυνομία, Αστυνομία Κύπρου και η Πολιτική Άμυνα σε φουσκωτό αντίσκηνο το οποίο θα επανδρώνουν προσωπικό και εθελοντές.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου 2024

Μια πρωτότυπη εκπαιδευτική δράση με μαθητικές ραδιοφωνικές δημιουργίες αρχίζει αυτή την Πέμπτη 25 Απριλίου μέχρι τις 27 Απριλίου 2024 στη Λευκωσία. Πρόκειται για το 8ο Φεστιβάλ

error: Content is protected !!