“Ευτυχώς που δεν υπήρχαν ΜΜΕ στην Κατοχή, θα ήμασταν όλοι συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών”

Screen_Shot_2012-11-07_at_1.41.16_PM

Με δήλωση που απέστειλε στο LIFO.gr o Έλληνας συγγραφέας Διονύσης Χαριτόπουλος κατηγορεί τα “καθεστωτικά” ΜΜΕ για τα ψέματα, την προπαγάνδα και την χειραγώγηση που επιχειρούν κατά του Ελληνικού λαού. Ήδη οι πρόσφατες αποκαλύψεις ότι το ΔΝΤ εκπαίδευε δημοσιογράφους στην Ελλάδα, μέσα από σεμινάρια, έτσι ώστε να προβάλουν τις θέσεις του ΔΝΤ έχει επιβεβαιώσει αυτό που ήδη γνωρίζαμε για κάποια ελληνικά ΜΜΕ και συγκεκριμένους δημοσιογράφους.

Η δήλωσή του Διονύση Χαριτόπουλου: «Ευτυχώς που δεν υπήρχαν ΜΜΕ στην Κατοχή, θα ήμασταν όλοι συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών. Η τρομοκράτηση του ελληνικού λαού που επιχειρούν, είναι τερατώδης, πρόστυχη και διχαστική. Δεν χρειαζόμαστε τις συμβουλές σας και τον τρόμο που σπέρνετε για να αποφασίσουμε πώς θέλουμε να ζήσουμε με ευρώ ή δραχμή. Θα το μάθετε στις 5 Ιουλίου το βράδυ. Τότε θα σας δώσουμε την εντολή. Ως τότε βουλώστε το όλοι. Σας ξέρουμε, δεν σας εκτιμάμε, δεν σας πιστεύουμε. Δεν θα μας βάλετε εσείς να σκοτωθούμε μεταξύ μας».   

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου για θέματα επικαιρότητας

Οτιδήποτε κάνουμε για αντιμετώπιση των αυξημένων μεταναστευτικών ροών εμπίπτει στο πλαίσιο της νομιμότητας και των διεθνών κανονισμών, τόνισε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου,

error: Content is protected !!