Μια ευφυέστατη κι απλή Ρίκα Βαγιάννη, στη Λάρνακα!

1Η Ρίκα Βαγιάννη βρέθηκε στη Λάρνακα, μετά από πρόσκληση του βιβλιοπωλείου Biblio Cosmos και του διαδικτυακού περιοδικού Skala Times, για να παρουσιάσει το παιδικό της βιβλίο, “Είναι πολύ βαρετό…να βαριέσαι”.
Αποσπάσματα από το βιβλίο παρουσίασαν και διάβασαν παιδιά από το θεατρικό εργαστήρι  Little Muse Young People’s Theatre της Catherine Beger. Boηθός της Catherine στις πρόβες με τα παιδιά ήταν η καθηγήτρια της Αμερικανικής Ακαδημίας, Χρυσοβαλάντω Μουσκάλη.
Την εκδήλωση κάλυψε με τον φωτογραφικό φακό η Μαρία
Thompson.

14cΗ Ρίκα Βαγιάννη έφτασε στο νησί μας την Πέμπτη και βρέθηκε στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο ΘΟΚ για να παρακολουθήσει την παράσταση “Ο Αύγουστος”, μια μέρα πριν από την πρεμιέρα, αφού σε αυτή παίζουν και φίλοι της ηθοποιοί από την Ελλάδα.
Για την παράσταση είπε τα καλύτερα λόγια, σε τηλεφωνική της συνέντευξη στο τοπικό ραδιοσταθμό της Λάρνακας και συγκεκριμένα στον
Star Fm στην εκπομπή της δημοσιογράφου Έλενας Παπαμιχαήλ.
Η Ρίκα Βαγιάννη κάλεσε όλους να δουν αυτή την εξαιρετική παράσταση την οποία ανεβάζει ο ΘΟΚ για λίγες παραστάσεις.

24Την Παρασκευή η Ρίκα Βαγιάννη βρέθηκε στη Λάρνακα από νωρίς για να απολαύσει τη θάλασσα στη πόλη του Ζήνωνα.
Η γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος διέμενε σε ξενοδοχείο στη καρδιά της πόλης και προσπάθησε, μέσα σε δυο μέρες μόνο, να απολαύσει τη Λάρνακα και ιδιαίτερα τη θάλασσα για την οποία τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία.

Η παρουσίαση του βιβλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και η ίδια η Ρίκα Βαγιάννη συγκινήθηκε από την παρουσίαση των παιδιών του θεατρικού εργαστηρίου της Catherine Beger. Φανταστική ιδέα να το παρουσιάσουν παιδάκια. Θα κλέψω την ιδέα και για την Ελλάδα, να κάνουμε κάτι παρόμοιο” είπε η συγγραφέας του παιδικού βιβλίου “Είναι πολύ βαρετό…να βαριέσαι”.
Με το τέλος της παρουσίασης δέχθηκε ερωτήσεις από παιδιά και μεγάλους.

19Στη συνέχεια, μαζί με τους συντελεστές της εκδήλωσης επισκέφτηκε το Kastela Beach για να απολαύσει καλοκαιρινά κοκτέιλς και στη συνέχεια βρέθηκε σε γνωστή ταβέρνα της πόλης του Ζήνωνα για κυπριακούς μεζέδες.
Απλή, ευφυέστατη, με χιούμορ η Ρίκα γοήτευσε όσους βρέθηκαν δίπλα της και υποσχέθηκε να ξαναεπισκεφτεί το νησί μας με την πρώτη ευκαιρία.
Aναχώρησε για την Αθήνα νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά πριν αναχωρήσει έκλεψε λίγο χρόνο για βουτιέα στη παραλία του Μακένζυ.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Βασίλεια Αναξαγόρου γιορτάζει τα έξι χρόνια δημιουργίας του στούντιο της στη Λάρνακα και μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί της

Τα έξι χρόνια δημιουργίας του δικού της στούντιο, στη πόλη της τη Λάρνακα, γιορτάζει η εικαστικός Βασίλεία Αναξαγόρου, η βραβευμένη, από τα βραβεία Madame Figaro,

Δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου για θέματα επικαιρότητας

Οτιδήποτε κάνουμε για αντιμετώπιση των αυξημένων μεταναστευτικών ροών εμπίπτει στο πλαίσιο της νομιμότητας και των διεθνών κανονισμών, τόνισε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου,

error: Content is protected !!