Old Market St. – The Bar Project 1st Year Anniversary #JointheCelebrations

To Old Market St., γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια με ένα φαντασμαγορικό «Street Party», την Κυριακή 26/4/2015.

Το πάρτυ θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα έχετε την ευκαιρία να απολάυσετε τα μοναδικά μας κόκτεϊλς, νόστιμα Τάπας αλλά και ζωντανή μουσική και θέαμα από τους ανεπανάληπτους «The Old Stray Bus» και τους «Trio Frisson» η οποίοι εμφανίζονται στη Λάρνακα για πρώτη φορά. Ο βραβευμένος Chef Αντώνης Χαραλάπους και οι φίλοι του, θα ετοιμάζουν για σας νόστιμα τάπας στο δρόμο από τις 18:00 μέχρις τις 22:00.

Ζητήστε το ειδικό βραχιόλι (Old Market St. Wristband) το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε με €10 (προεραιτικά ) και να απολάυσετε απεριόριστο φαγητό. Αγοράζοντας το ειδικό βραχιόλι, παράλληλα ενισχύετε το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ «ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» – ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΧΑΣΑΠΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, αφού τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στο σύνδεσμο προς ενίσχυση του έργου τους.

Όλα τα κόκτεϊλς και τα ποτά θα προσφέρονται σε χαμηλότερες τιμές. Οι εορτασμοί θα ξεκινήσουν από το Σάββατο 25/4/2015 στις 21:00 με το μοναδικό DJK – Κύπρο Καραβιώτη να παίζει μουσική μέχι τις πρωϊνές ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 99362371.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την αγάπη που μας δείξατε αυτό το χρόνο και καλή διασκέδαση!

old market

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου 2024

Μια πρωτότυπη εκπαιδευτική δράση με μαθητικές ραδιοφωνικές δημιουργίες αρχίζει αυτή την Πέμπτη 25 Απριλίου μέχρι τις 27 Απριλίου 2024 στη Λευκωσία. Πρόκειται για το 8ο Φεστιβάλ

error: Content is protected !!