Σε ταχύτητα φωτός!  Ταξίδι 2ο

  Γράφει η Έλενα Χατζηγεωργίου
Life & Business Coach, Spiritual Healer, Licensed NLP Master Practitioner, Colour Life Coach, Colour Counsellor and Healer, Master Practitioner IWOC
T: +357 99616773 ■  Email: info@purecolour.eu  ■  Website: www.purecolour.eu

happy2Και να η απάντηση σε όλα τα προηγούμενα ερωτήματα, του 1ου μας ταξιδιού, πάντα σε ταχύτητα φωτός,  που ίσως τολμήσατε να επεξεργαστείτε. Απάντηση ή καλύτερα κατάθεση ψυχής, από ένα άνθρωπο, μια υπέροχη ύπαρξη, που κατάφερε αυτό το κόκκινο, αυτή τη θέληση , να τη μετατρέψει στον πιο υπέροχο δρόμο για ζωή, για να βρίσκεται τώρα στη θέση με ανοικτά φτερά να χαίρετε τη ζωή,  και να αγκαλιάζει  την κάθε της πτυχή, το κάθε της χρώμα!

Ένας από τους πολλούς ανθρώπους που έζησε χρόνια,  γνωρίζοντας τον εαυτό του, μόνο μέσα από  λάθος καθρέφτες, μέσα από λάθος μεταφράσεις των γύρω του,  που βασιζόντουσαν πάντα στη δική τους “υποκειμενική”  άποψη,  για το πόσο έξυπνος είναι, για το τι μπορεί ή δεν μπορεί να καταφέρει.Ένας άνθρωπος που δεν πρόλαβε να γνωρίσει ότι είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ και υποχρέωση του μαζί,  να ψάξει μέσα του, να γνωρίσει στ’ αλήθεια τον εαυτό του, να μάθει ποιος είναι, τι τον κάνει να χαίρετε, τι θέλει να δημιουργήσει,  πόση δύναμη στ’ αλήθεια έχει, τι τον κάνει να παθιάζετε με τη Ζωή, το δικαίωμα να ζήσει τη δική του μοναδικότητα, και να νοιώσει ελεύθερος, να νοιώσει άνθρωπος, και να κτίσει μια ζωή που να έχει νόημα.

Αυτό το υπέροχο πλάσμα λοιπόν τόλμησε κάποια στιγμή,  όταν όλα μαζεύτηκαν σαν ένα τεράστιο βουνό που τον πλάκωνε, όταν  τίποτα δεν είχε νόημα, όταν όλα φαινόντουσαν τόσο σκοτεινά, να βρει λύσεις, να βρει τον εαυτό του και το δρόμο του. Έτσι  βαδίσαμε για λίγους μήνες μαζί, για να εισπράξω εγώ  στο τέλος της δικής μας διαδρομής και στη αρχή της δικής του υπέροχης ζωής,  τη δική του κατάθεση ψυχής λέγοντας: «Καλημέρα!  Ξεκινώ την μέρα μου με ένα τεράαααστιο ευχαριστώ προς εσένα! Και το Θεό! Κατάφερες να χαίρομai όταν ξυπνώ το πρωί, να χαίρομαι τη ζωή και να ευχαριστώ που ακόμη ζω και γνώρισα την αγάπη. Σε αγαπώ πολύ. Aπλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σου. Θα ήταν άδικο να μην σου το πω! Καλημέρα»

Καλημέρα λέω και σε σας συνταξιδιώτες μου,  με επιμονή για το πόσο σπουδαίο είναι  ο κάθε άνθρωπος να γνωρίσει τονhappy εαυτό του, που μόνο υπέροχος μπορεί να είναι,  για να μπορέσει να απορρίψει, να υιοθετήσει,  να αποφασίσει  που και πως θα προχωρήσει στη ζωή!
Για να είναι η δική του ζωή,  ουσιαστικά δική του,  για να  μπορεί να είναι η κάθε του μέρα ΚΑΛΗ!  Μια και όταν η πορεία σας είναι επιλογή σας, τότε μέσα σε αυτή μπορείτε να αντέξετε και τα δύσκολα, για να φτιάξετε τα όμορφα, και τα δικά σας σημαντικά.

Και εκεί που μπερδεύεστε σταματήστε, πάρτε ανάσα, κοιτάξτε τον ουρανό,  και ακούστε μέσα σας αυτή τη φωνή που πάντοτε αντιδρά όταν είστε μακριά από τον εαυτό σας, πάντα ενθουσιάζετai όταν βαδίζετε στο δικό σας αληθινό δρόμο!

Να ‘νε η κάθε σας μέρα λοιπόν ΚΑΛΗ να ‘νε δική σας!  Φωτεινοί μου συνταξιδιώτες!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου για θέματα επικαιρότητας

Οτιδήποτε κάνουμε για αντιμετώπιση των αυξημένων μεταναστευτικών ροών εμπίπτει στο πλαίσιο της νομιμότητας και των διεθνών κανονισμών, τόνισε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου,

error: Content is protected !!