H ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ….

Και ενώ η Πόλη του Ζήνωνα και οι γύρω περιοχές (Περιοχή Κρασά, Αραδίπου, Δρομολαξιά) έχουν ανακοινώσει εδώ και 2 βδομάδες την προγραμματισμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας, το Σάββατο 20 του μήνα, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ που λέγεται βιομηχανικό λιμάνι στη καρδιά της πόλης και βαριάς βιομηχανίας εργοστάσια στην περιοχή Κρασά, ο Δήμος Λάρνακας με την πιο κάτω σημερινή ανακοίνωση του καλεί τον κόσμο, την ίδια μέρα και ώρα σε Χριστουγεννιάτικα Γλέντια. 
Ας παραδεχθούμε όλοι επιτέλους, πως από ξωτικά άλλο τίποτα σ’ αυτη τη πόλη!
Αλλά, στα παραμύθια πάντα οι κακοί πληρώνουν στο τέλος.
Κι αν δεν σας αρέσουν τα παραμύθια, να πως το είπε ο Νίκος Καζαντζάκης:
“Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός νόμος – αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θα ‘ταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος – σκληρός κι απαραβίαστος: το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται”.

ksw
“Σας ενημερώνουμε ότι η Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση με το τρενάκι και την άμαξα του  Άγιου Βασίλη και τη συνοδεία των ξωτικών, που αναβλήθηκε λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα το περασμένο Σαββατοκύριακο, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014, στις 5.00 μ.μ.

Ο Άγιος Βασίλης και η συνοδεία του, θα επισκεφτούν το κέντρο της πόλης με άμαξα και στολισμένα άρματα, από όπου θα ακούγονται Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Τους συνοδεύουν οι σχολές μπαλέτου της πόλης.

 Διαδρομή: Πλατεία Τζων Κέννεντυ (Ακροπόλεως), οδοί Ερμού, Ζήνωνος Κιτιέως, Πλατεία Βασιλέως Παύλου, Λεωφόρος Γρηγόρη Αυξεντίου, Πλατεία Ερμού (τερματισμός)”

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη για την επίσκεψη εργασίας της Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο λιμάνι Λάρνακας για τις εργασίες στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Αμάλθεια»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα συνοδεύσει την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κα Roberta Metsola στο λιμάνι Λάρνακας, την Τρίτη, 2 Απριλίου. Η

Επιτέλους, Δημοτικό Μέγαρο!

Αντρέας ΚαυκαλιάςΥποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΛάρνακαςΔιαμέρισμα Λάρνακας Μια από τις μεγαλύτερες πληγές του Δήμου της Λάρνακας ήταν η ανυπαρξία Δημοτικού Μεγάρου. « Μα είναι δυνατόν να

Στην ουρά 3.500 αλλοδαποί για πολιτογράφηση – Κυπριοποιούμε και όσους έρχονται μέσω του παράνομου αεροδρομίου Τύμπου

Συνολικά 3.500 αιτήσεις εκκρεμούν για πολιτογράφηση αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε ενώπιον της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών. Στο πλαίσιο συζήτησης πρότασης

error: Content is protected !!