My View “Παγκοσμιοποίηση”

 Γράφει ο David Fowles
david@skalatimes.com

jesusΤο να είσαι άθεος ή να είσαι δήθεν Χριστιανός είναι το ίδιο πράγμα. Το να είσαι άθεος σημαίνει ότι απαρνιέσαι τον Θεό. Το να είσαι αληθινός Χριστιανός  σημαίνει να πιστεύεις τον Θεό και να ακολουθείς Τον Χριστό.
Ο Χριστός είναι ο Λόγος.
Ο Χριστός είναι το Ευαγγέλιο.
Ο Λόγος του Θεού είναι το Ευαγγέλιο και διαβάζοντας το είναι σαν να ακούμε τον Θεό να μας μιλά.
Μην ακούτε και μην πιστεύετε κανένα άνθρωπο.
Να μελετάτε τον Λόγο Του Θεού και να βρίσκεται μέσα από τον Λόγο του τις απαντήσεις.

Σήμερα,  με όλες τις ασχολίες μας, με τα προβλήματα και τα άγχη αυτού του κόσμου απομακρυνθήκαμε πολύ απο τον Θεό.
Ο Θεός και η πίστη μας σε Αυτόν είναι ο μόνος τρόπος που μπορούμε να ελευθερωθούμε από όλα. Είναι γεγονός πως  και αιχμαλωτιστήκαμε σε ένα φαύλο κύκλο.

Ο αθεϊσμός και το evolution έχουν τις ρίζες τους στην εποχή του enlightenment. Αυτή η εποχή ήρθε όταν ο κόσμος επαναστάτησε μετά από όλα τα κακά που προήλθαν από τις δήθεν Χριστιανικές θρησκείες. Μετά απο τόσες σταυροφορίες και τόσες  εκτελέσεις «άπιστων» , ανθρώπων ή λαών που δεν ακολουθούσαν αυτό που ήθελαν οι θρησκείες, ο κόσμος επαναστάτησε. Πιστεύοντας, μέχρι και σήμερα ότι ο Θεός ευθύνεται για αυτά τα δεινά του,  Τον απαρνήθηκαν και έψαξαν αλλού να βρουν εξηγήσεις.  Εδώ ήρθε ως φωτεινός καθοδηγητής η επιστήμη να κάνει illuminate. Σαν το προπατορικό αμάρτημα ο άνθρωπος για ακόμα μια φορά απαρνήθηκε τον Θεό κι άρχισε να ψάχνει το… δέντρο της γνώσης.

Ο σατανάς που συχνά μεταμφιέζετε σαν άγγελος φωτός (2 Corinthians 11:14), κατάφερε έχοντας μεταμφιεστεί σαν Χριστός να ξεγελάσει πολλούς ανθρώπους.
Το πρόβλημα όμως με την επιστήμη είναι ότι της λείπει η πνευματικότητα.
Ένα πολύ βαρυσήμαντο κομμάτι που ο άνθρωπος χρειάζεται πραγματικά.
Όσο καλά και να φτιάξεις κάτι (σαν μασόνος), αν δεν υπάρχει η πνευματικότητα τότε είναι χωρίς έννοια, χωρίς νόημα. Είναι απλά νεκρό.

Γιαυτό ο αθεϊσμός δεν είναι παρά ένα ακόμα κομμάτι στο puzzle στο σχέδιο του σατανά να στρέψει όλην την ανθρωπότητα μακριά από τον Θεό (Revelation 12:9). Στους καιρούς που  διανύουμε υπάρχουν πολλοί ανθρώποι που ακόμα κρατιούνται από δήθεν Χριστιανικές θρησκείες, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς, και ιδιαίτερα οι νέοι,  “ψάχνονται”.
Ο άνθρωπος θέλει ειρήνη. Κάτι που μόνο πνεύμα σατανικό μπορούσε να πάρει από αυτόν τον κόσμο.
Ο άνθρωπος θέλει να λυθούν τα προβλήματα που βασανίζουν την ανθρωπότητα. Και ο άνθρωπος που έχασε Τον Θεό ψάχνει να κρατηθεί με νύχια και με δόντια από κάποιον που θα τα κάνει όλα αυτά να φαίνονται πραγματικότητα.

Η μόδα σήμερα και η υπόσχεση του αύριο φαίνεται στην πνευματικότητα που τόσο γυρεύει να βρει η ψυχή μας.
Η μαγεία αυτή άρχισε είδη να εξαπολύει άφοβα πλέον το πέπλο της. Η μυστηριώδης θρησκεία της αρχαίας Βαβυλώνας και όλα τα μυστήρια της έρχονται….
To enlightenment συνεχίζετε σήμερα μέσον της δήθεν αφύπνισης.
Το δέντρο της γνώσης σήμερα είναι τεράστιο και η δίψα μας για το μυστήριο όλο και αυξάνεται.
Αφού δημιουργηθεί το τεράστιο πρόβλημα μέσα από δυστυχίες και πολέμους, ο κάθε ανέτοιμος άνθρωπος θα είναι έτοιμος να κρατηθεί από την…. παγκόσμια θρησκεία.
Ο κόσμος θα ενωθεί και πάλι όπως πριν τον χωρισμό του στην αρχαία Βαβυλώνα μέσον της παγκοσμιοποίησης.

Αυτοί που αληθινά κυβερνούν αυτόν τον διεστραμμένο κόσμο περιμένουν για γενεές τώρα αυτόν που θα καθίσει στην θέση 666 του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου…..Θέση που παραμένει -ακόμα- κενή.

Οι διωγμοί αυτών που ακόμα θα πιστεύουν στον Αληθινό Θεό θα αρχίσουν και πάλι.
Σαν παράσιτα πλέον εναντίων της ειρήνης θα καταδιώκονται από αδελφούς και φίλους.
Αφού περάσουμε από το βάπτισμα του πυρός και αντέξουμε, τότε έρχεται και ο πραγματικός Σωτήρας, ο Θεός ο ίδιος, ο Χριστός!
Αυτός που θα φέρει την πραγματική ειρήνη στον κόσμο.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

error: Content is protected !!