My View “Ησαΐας Κεφάλαιο 9”

Γράφει ο David Fowles
david@skalatimes.com


bible
Ο ΚΥΡΙΟΣ έστειλε λόγο ενάντια στον Ιακώβ, και έπεσε επάνω στον Ισραήλ.
Και ολόκληρος ο λαός θα το γνωρίσει, ο Εφραϊμ και ο κάτοικος της Σαμάρειας, που λένε υπερήφανα και με έπαρση καρδιάς: Οι πλίθες έπεσαν, εμείς όμως θα κτίσουμε με πελεκητές πέτρες· οι συκομουριές κόπηκαν, εμείς όμως θα τις αλλάξουμε με κέδρους. Γι’ αυτό, ο Κύριος θα σηκώσει τούς εχθρούς τού Ρεσίν εναντίον του, και θα συνενώσει τούς πολεμίους του·  τους Συρίους από μπροστά, και τους Φιλισταίους από πίσω· και θα καταφάνε τον Ισραήλ με ανοιχτό στόμα. Σε όλα αυτά ο θυμός τού Κυρίου δεν αποστράφηκε, αλλά το χέρι του είναι ακόμα απλωμένο. Εντούτοις, ο λαός δεν επιστρέφει σ’ εκείνον που τον πάταξε ούτε ζητούν τον Κύριο των δυνάμεων. Γι’ αυτό, ο Κύριος θα αποκόψει από τον Ισραήλ κεφάλι και ουρά, κλαδί και σπάρτο, σε μια ημέρα.

Το βιβλίο Του Ησαία είναι εντελώς προφητικό. Προφήτεψε πράγματα που θα γίνουν απο τον καιρό του αρχαίου Ισραήλ και της Ιουδέας. Οι προφητείες του έχουν προφητεύσει τον ερχομό του Χριστού στην γη, την ζωή, τον θάνατο και την ανάσταση Του. Οι προφητείες του Ισαία όμως δεν σταματούν εκεί. Συνεχίζονται μέχρι και μετά τον δεύτερο ερχομό Του Κυρίου.

Οι προφητείες Του Θεού μέσω αυτού του ανθρώπου εστιάζονται στους εκλεχτούς Του Θεού, δηλαδή στο αρχαίο Ισραήλ, που περιλαμβάνει όλες τις φυλές. Απο τότε, μετά τον χωρισμό του Ισραήλ σε Ιουδαία και Ισραήλ (μετά τον θάνατο του βασσιλειά Σολωμόντα), και αφού οι Ασσύριοι είχαν κατακτήσει το Ισραήλ (περίπου 740 ΠΧ  – 2 Kings 17:6), οι δέκα φυλές του Ισραήλ αγνοούνται. Γι’ αυτό και ο Χριστός έστειλε τους μαθητές Του να διδάξουν τα χαμένα πρόβατα (Ματθαίου 15:24).

Το σημερινό Ισραήλ είναι τα Αγγλοφωνούμενα έθνη του κόσμου, ιδιαίτερα η Αμερική και η Αγγλία.
Αυτό θα σας φαίνεται δύσκολο να το πιστέψετε, αλλά υπάρχουν πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι αυτή είναι η αλήθεια!

Με αυτήν την εισαγωγή θα ήθελα να μπω στην προφητεία που έχει εκπληρωθεί σαν προειδοποίηση από τον Ισαία που δεν εισακούστηκε και δυστυχώς δεν θα εισακουστεί.
Στο κεφάλαιο 9 του Ισαία είναι γραμμένο ότι θα στείλει ο Θεός προειδοποίηση στο Ισραήλ να μετανιώσει και να στραφεί πάλι προς Εκείνον. Οι Ισραηλίτες όμως όχι μόνο δεν θα στραφούν πίσω Στον Θεό που τους χάρισε τόσα πολλά όπως είχε υποσχεθεί στον προπάτορα τους τον Αβραάμ, αλλά με υπερηφάνεια θα θέλουν να συνεχίσουν να φθείρονται και εγωιστικά να απαρνιούνται Τον Θεό, λέγοντας ότι θα τα φτιάξουν όλα πιο δυνατά απο μόνοι τους.

Στις 11 του Σεπτέμβρη  το 2001 (9/11) Ο Θεός άφησε αυτήν την προειδοποίηση να χτυπήσει τους Αμερικανούς (Εφραίμ). Οι πλίθες (πέτρες) έπεσαν. Αλλά δεν στράφηκαν προς τον Θεό αντιθέτως είπαν ότι θα ξαναχτίσουν πιο δυνατά (με πελεκητές πέτρες – γρανίτη). Στις 4 Ιουλίου 2004 κατέβασαν στο ground zero (εκεί που έστεκαν και οι δίδυμοι πύργοι) τον θεμέλιο λίθο από γρανίτη βάρους 20 τόνων!

Εκείνη την μέρα της  9/11 το μόνο κτίριο που έμεινε όρθιο στο ground zero ήταν η εκκλησία του Αποστόλου Παύλου! Αυτό που το έσωσε από τα συντρίμμια ήταν ένα δέντρο συκομουριάς!!! Το δέντρο δεν άντεξε τον σιδερένιο πυλώνα που το έριξε. Στην θέση του φυτέψανε κέδρο (οι συκομουριές κόπηκαν, εμείς όμως θα τις αλλάξουμε με κέδρους)!

Οι πολιτικοί της Αμερικής, ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, συμπεριλαμβανομένου και του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ,  δεν άργησαν να βγουν στα ΜΜΕ  και να πουν τα λόγια ακριβώς από το ευαγγέλιο του Ισαία 9, έτσι φέρνοντας και επίσημα τις…. κατάρες!

http://prophecy.landmarkbiblebaptist.net/9-11-2001Signs.html

https://www.youtube.com/watch?v=a38MQY-wNdk

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια επιτυχία για το δικηγορικό γραφείο Δειλινός & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. στη Λάρνακα / Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα με το ποσό της αξίας του ακινήτου πλέον τόκους €4.220.000

Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα έκτασης 107.898 τ.μ. που απαλλοτρίωσε το 2002 για την Διαχείριση της Αλυκής Λάρνακας

Ελάτε να (ξανα)περπατήσουμε

ENG Text Follows Στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να ανακαλύψουμε την ιστορία των γειτονιών της Λάρνακας και των ανθρώπων της, το Σαββατο, 27 Απριλιου σας

error: Content is protected !!