2014 ‘Eτος Κώστα Μόντη

montisΜε κεντρικό εισηγητή τον Γεώργιο Μπαμπινιώτη, διοργανώνεται μεγάλη εκδήλωση αφιερωμένη στον Κώστα Μόντη με τίτλο «Η γλώσσα του Κώστα Μόντη».

Την εκδήλωση διοργανώνουν την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου στις 7:30μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών το Ίδρυμα Κώστας Μόντης οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λατσιών.

Την κεντρική εισήγηση θα κάνει ο Ομότιμος και Επίτιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και θα έχει θέμα «Ο γλωσσικός και μεταγλωσσικός Κώστας Μόντης».

Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με απαγγελίες ποιημάτων του Κώστα Μόντη και τραγούδι μελοποιημένων στίχων του ποιητή από την ηθοποιό και τραγουδίστρια Έλενα Χατζηαυξέντη με τη συνοδεία του Νίκου Ευαγγέλου στο πιάνο.
Η εκδήλωση, που εντάσσεται στο πλαίσιο του Έτους Μνήμης Κώστα Μόντη τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Καδή και χαίρει της ευγενούς υποστήριξης της Πρεσβείας της Ελλάδας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22411600

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου 2024

Μια πρωτότυπη εκπαιδευτική δράση με μαθητικές ραδιοφωνικές δημιουργίες αρχίζει αυτή την Πέμπτη 25 Απριλίου μέχρι τις 27 Απριλίου 2024 στη Λευκωσία. Πρόκειται για το 8ο Φεστιβάλ

error: Content is protected !!